What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
kyklopas

Καλημέρα σε όλους έχω την 49άρα απο Νοέμβριο 2017, τον Ιούλιο 2019 εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα αποσύνδεσης απο το ασύρματο wifi , την έκλεινα την άνοιγα την έβγαζα απο την πρίζα ανοιγόκλεινα το router τίποτα της έκανα επανακίνηση τίποτα και είχε χαθεί και το magic ,τελικα ήρθαν απο το service του Μανωλόπουλου την πήραν την επέστρεψαν σε 5 μέρες ( εντός εγγύησης ) και μου είπαν ότι αλλάξαν πλακέτα , δυστυχώς το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε τώρα 12/2019 τέσσερις μήνες μετά την αλλαγή πλακέτας παίζει μόνο με καλώδια και μπορεί να χρειαστεί και να την ανοιγοκλείσεις για να συνδεθεί -όλες οι άλλες συσκευές συνδέονται κανονικά στο ασύρματο- είχε κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα ? ευχαριστώ.

Username

3 Replies

ChrisKawa

Έχω και εγώ το κλασικό πρόβλημα με το WiFi και ψάχνοντας ευτυχώς έπεσα εδώ. Όπως λέγεται μέσα, το πρόβλημα προέκυψε μετά το τελευταίο update λογισμικού, αν βάλω το παλιό λογισμικό υπάρχει περίπτωση να λυθεί; Γιατί αν είναι θέμα software δεν υπάρχει λόγος να αναχθεί η πλακέτα WiFi. Και αν τελικά αλλάξω πλακέτα και κάνει ξανά αναβάθμιση υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει ξανά το γνωστό πρόβλημα;

1 Comment

kyklopas

Καλημέρα εγώ την έστειλα στο service τρείς φορές για αυτόν τον λόγο, την τελευταία φορά δεν κάνανε τίποτα μόνο επαναφορά στις εργαστασιακές κάνανε και καθαρίσανε την πλακέτα( μπορείς να το δοκιμάζεις και εσύ πιθανόν πιάνει σκόνη και υπερθεμένεται και κανεις επαναφορα στις εργοστασιακές 2-3 φορές μεχρι να ξεκολλήσει) , δοκίμασε να δεις αν παίζει μέσω ethernet αν παίζει ,τότε αν θέλεις να λύσεις το πρόβλημά σου αγόρασε PLC ειτε ενσύρματα είτε ασύρματα μόνο έτσι θα κρατάς την σύνδεση στο ιντερνετ , λίγο έως πολύ όλες οι τηλεοράσεις (μιλώντας και με κατόχους άλλων τηλεοράσεων) έχουν συχνά θέματα αποσυνδέσεων από το wifi, καλή συνέχεια.

Username

1 Comment

ioann1s

Είχα τα κουλά "unknown device disconnected"/"unknown device reconnected", αποσυνδεόταν το Magic remote και το Netflix μας τρέλενε στο buffering 99% με fail. Σαν workaround είχα το LG TV PLus app στο κινητό μου που για κάποιο λόγο κρατούσε την σύνδεση με την tv και μπορούσα να κάνω back για να σταματήσω το buffering του Netflix.

Kαι εμένα διορθώθηκε το πρόβλημα με τις οδηγίες από το link του @anastasisgeorge1980
Την άνοιξα έυκολα και φύσηξα τις συνδέσεις του RF module με το πιστολάκι (στο κρύο). Τα ξανακούμποσα και εφτιαξαν όλα εκτός από "unknown device disconnected"/"unknown device reconnected" που το βλέπω αραιά και που.

Username
anastasisgeorge1980

Το ίδιο πρόβλημα ακριβώς, την πήρε το service έφτιαξε και μετά από 3 μήνες τα ίδια. Την άνοιξα έβγαλα το φις από το Bluetooth module και το συ δέκα μετά από λίγη ώρα πάλι. Έκτοτε κανένα πρόβλημα.

3 Comments

kyklopas

Ευχαριστω πολύ για την συμβουλή σου αν και άργησα να την δω διότι η τηλεόραση δούλεψε οκ μέχρι το Πάσχα μετά το Πάσχα άρχισε πάλι τα ίδια για τρίτη φορά , σκέφτομαι μολονότι έχω επέκταση εγγύησης στον κωτσόβολο , να δοκιμάσω το powerline(μια που χωροταξικά δεν μπορώ να κρύψω το καλώδιο ethernet) λογικά θα δουλέψει αφού δουλέυει το ethernet και το πρόβλημα βρίσκεται στην ασύρματη σύνδεση ,και για να μειώσω τα επίπεδα ακτινοβολίας στον χωρο και για σταθεροποίηση internet και γιατί θα έθουν να την πάρουν και θα κάνουν 15-20 μέρες για να επιδιορθώσουν βλάβη που χρειάζεται απο ότι φαίνεται -εφόσον υπάρχει ανταλλακτικό 30 λεπτά , δεν θέλω να βάλω "χέρι" διότι αν προκύψει σοβαρότερο θέμα μπορεί να μου πούνε ότι κάποιος την πείραξε και να χάσω το υπόλοιπο της εγγύησης. Σε ευχάριστώ που απάντησες και τον ioann1s επίσης.

neokfire7

"Χαίρομαι" πάρα πολύ που δεν είμαι ο μονος με αυτό το πρόβλημα. Ειχα βγει τρελος. Και εμενα κατα καιρους μπλοκαρει η τηλεοραση και μαλλον εχει να κανει με το δικτυο. ΔΕν βλεπει το ασυρματο (ειτε 2.4, είτε 5GHz), κολλαει το κοντρολ ,τα καναλια αλλαζουν με δυσκολια, το ίδιο και ο ήχος και μερικές φορές χάνεται ακομα και το σημα της τηλεόρασης!! Εβαλα καλωδιο και εστρωσαν καπως τα πραγματα. Όσον αφορα το web 4, τι να πω? Απλά ντροπή τους που δεν εχουν κανει την αναβάθμιση. Ακόμα. δεν παιζει πλεόν και πολλά φορματ απο τα streaming των καναλιών μέσω web, Καθώς πλέον χρησιμοποιούν δικούς τους PLayer που δεν αναγνωρίζει η LG.

Και τέλος, το screen share δεν λειτουργει καλα. ίσως έχει να κανει το θεμα με το wifi. θα δοκιμασω και τη λυση του anastasisgeorge1980
να δω αν θα κανει κατί.

dinou

Αντιμετωπίζω τα ίδια ακριβώς .θα δοκιμάσω μια μια τις λύσεις .

Username