Καλημέρα σε όλους έχω την 49άρα απο Νοέμβριο 2017, τον Ιούλιο 2019 εμφάνισε σοβαρό πρόβλημα αποσύνδεσης απο το ασύρματο wifi , την έκλεινα την άνοιγα την έβγαζα απο την πρίζα ανοιγόκλεινα το router τίποτα της έκανα επανακίνηση τίποτα και είχε χαθεί και το magic ,τελικα ήρθαν απο το service του Μανωλόπουλου την πήραν την επέστρεψαν σε 5 μέρες ( εντός εγγύησης ) και μου είπαν ότι αλλάξαν πλακέτα , δυστυχώς το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε τώρα 12/2019 τέσσερις μήνες μετά την αλλαγή πλακέτας παίζει μόνο με καλώδια και μπορεί να χρειαστεί και να την ανοιγοκλείσεις για να συνδεθεί -όλες οι άλλες συσκευές συνδέονται κανονικά στο ασύρματο- είχε κανείς σας παρόμοιο πρόβλημα ? ευχαριστώ.
1 Comment
Καλημέρα εγώ την έστειλα στο service τρείς φορές για αυτόν τον λόγο, την τελευταία φορά δεν κάνανε τίποτα μόνο επαναφορά στις εργαστασιακές κάνανε και καθαρίσανε την πλακέτα( μπορείς να το δοκιμάζεις και εσύ πιθανόν πιάνει σκόνη και υπερθεμένεται και κανεις επαναφορα στις εργοστασιακές 2-3 φορές μεχρι να ξεκολλήσει) , δοκίμασε να δεις αν παίζει μέσω ethernet αν παίζει ,τότε αν θέλεις να λύσεις το πρόβλημά σου αγόρασε PLC ειτε ενσύρματα είτε ασύρματα μόνο έτσι θα κρατάς την σύνδεση στο ιντερνετ , λίγο έως πολύ όλες οι τηλεοράσεις (μιλώντας και με κατόχους άλλων τηλεοράσεων) έχουν συχνά θέματα αποσυνδέσεων από το wifi, καλή συνέχεια.