Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Giannis_Mixailidis9

Καλησπέρα . Έχω την LG 60 SJ 810 V και συνέχεια αποσυνδέεται από το internet , κλείνει μόνη της και μετά ανοίγει ξανά μόνη της . Νόμιζα ότι ήταν το internet έφερα τεχνικό το τσέκαρε και μου είπε πως δεν φταίει το internet . Μήπως σας έχει τύχει και να ναι αξίζει τον κόπο να επισκευαστεί ή όχι ;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Nikos_Laleas

Ακριβώς τα ίδια κι εγώ. Ίδιο μοντέλο, ίδια προβλήματα. Στην αρχή είχα θέμα με το WiFi και μετά άρχισαν τα κολλήματα και οι επανεκκινήσεις. Μας έχει σπάσει τα νεύρα. Δύσκολα θα ξαναπάρω LG μετά από αυτό. Αν βρήκατε καμια λύση, πείτε.

Όνομα χρήστη
ioann1s

Εμένα η 49SJ810v άρχισε τα disconnect στο wifi & bluetooth στα 3 χρόνια. Την πρώτη φορά την ξάπλωσα και την άνοιξα. Έβγαλα το wifi module και φύσηξα τις επαφές. Έφτιαξε και μετά από καιρό το ξανάκανε. Πήρα νέο module από Ebay και το άλλαξα μόνος μου. Έπαιξε για μερικούς μήνες αλλά τώρα το πρόβλημα επανεμφανίστηκε. Μάλλον θέλει αλλαγή και κάποιο καλώδιο αλλά δεν έχω χρόνο να το δω και την έκανα δώρο στη γιαγιά ;). Πάντως δεν είναι δύσκολο να τις ανοίξεις.

Όνομα χρήστη
Leonidas_Papadakis

Καλησπέρα. Εγώ έχω την 49SJ810V τουλάχιστον 5ετία και δεν μου έχει βγάλει ανάλογο πρόβλημα. Εάν χρειαστεί πλακέτα -που για τέτοιο το κόβω- λογικά δεν θα αξίζει να επισκευαστεί (εκεί που έχουν πέσει οι τιμές τους). Αλλά για να μην κάνω τον προφήτη (και τελικά είμαι φάουλ) ρώτα καλύτερα απευθείας κάποιο service τους. Βρες παρακάτω αυτό που σε βολεύει:
https://www.lg.com/gr/support/locate-repair-center

Όνομα χρήστη