Η κάρτα αντέχει βαριά παιχνίδια ( ac valhalla για παράδειγμα ) ?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
3 Απαντήσεις
Άμα θέλεις να δείς τι παιχνίδια τρέχει το καθένα πήγαινε εδώ: https://www.pcgamebenchmark.com
Σε παιχνίδια όπως Microsoft Sim 2020 , Cyberpunk που έχω και με ρύθμιση στα παιχνίδια high με 27 οθόνη full screen παίζει γύρω στα 30 fps.αν κατεβάσεις ανάλυση ανεβαίνουν τα fps. Πάντως εγώ είμαι ικανοποιημένος . Δενlκάνει κολλήματα.
AMD ryzen 5 3600 , 16GB RAM 3200MHz.
Κοιτα, σιγουρα θα το παιζει, τωρα δε ξέρω ποσο καλα. Εγω εχω αυτή τη καρτα, cpu d ryzen 5 3600 3.6GHz, 15gb Ram (3200MHz). Παιζω ολα μου τα παιχνιδια σε ultra ή high γραφικα χωρις κανενα θεμα. Πχ: Rainbow Six Siege ultra 60fps ακατεβατο, Death Stranding το ιδιο (αντε μερικα settings να ειναι medium-high) αλλα δεν εχει σημασια, το παιχνιδι παιζει τελεια και ειναι πανεμορφο. Επισης παιζω AC Odyssey παλι ολα κοντα στο ultra 60fps συνεχεια καθως και BF1 ολα ultra 60fps. Ολα αυτα σε 1080p. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να δεις βιντεο στο yt που τη τεσταρουνε, σιγουρα θα εχει για αυτη τη καρτα. Παντως εγω την ειχα παρει ~180€ πριν 1,5 χρονο αξιζει σιγουρα. Αμα τυχω να βρω κανα καλο βιντεακι θα στείλω λινκ.