What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Dimomoris_1

Ποια να πάρω rx 570 armor oc ,rx 570 pulse ή rx 580. Απ' ότι βλέπω οι armor oc έχουν πρόβληματα.Η rx 570 armor oc έχει θέμα με τα black screen και η rx580 έχει θέμα με τις θερμοκρασίες.Ειναι καλή η rx 570 pulse οποίος ξερει ας απαντήσει plz

Username

4 Replies

leonidas_gatza

Άμα ψάξεις custom fan curves για την συγκεκριμένη υλοποίηση μπορείς να κανείς την κάρτα να δουλεύει στους 55-65 αντί για 70-80. Δοκιμασμένο!

Username
manoskalidis

Δεν έχουν θέμα με θερμοκρασίες οι armor oc. Μέσο της εφαρμογής της κάρτας εκτός από υπέρ χρονισμό μπορείς να ρυθμίσεις και την ταχύτητα τον ανεμιστήρων έτσι όπως θέλεις (είναι πολύ εύκολο). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα με ένα καλό airflow στο κουτί να μην έχεις κανένα θέμα. Εγώ παίζω όλα τα παιχνίδια κάτω από 70 βαθμούς με πολύ ψηλά τα γραφικά κλπ. Μέσω όρο έχω θερμοκρασία 65-67 βαθμούς και θα την ρίξω λίγο ακόμα με την αγορά ανεμιστήρων για το κουτί. Για εμένα η rx580 armor oc είναι φοβερή επιλογή καθώς θα παίξει όλα τα παιχνίδια και με έναν καλό επεξεργαστή θα κάνεις και video rendering κλπ.

3 Comments

Dimomoris_1

ευχαριστώ φιλε αλλα λεω να παω στην rx570 pulse γιατί δεν εχω δει κανεναν στισ αξιολογησεις να λεει κατι για προβλημα.πχ στην rx570 armor oc υπαρχει θεμα με τα blackscreen και στην rx580armor oc εχει θεμα με τις θερμοκρασίες οποτε γι αυτο λεω να παω στην rx570 pulse

manoskalidis

Άπλα με την 580 θα παίζεις ποιο άνετα τώρα όσο αφορά τις θερμοκρασίες την γνώμη μου την άκουσες. Είχα και εγώ αυτό το δίλημμα πάντως όταν ήταν να την πάρω.

knerantzis77

μπορεις να μου πεις ρυθμίσεις τον ντριβερς ? γιατι εχω θεμα με τα φπς καθως παιζω λολ ?

Username
Kostas_BADPMC

Η RX 570 armor δουλευει μια χαρα σε εμενα.. κανενα προβλημα.

2 Comments

Username
Μπόκε

ναι η συγκεκριμενη 580 ανεβαζει πολυ θερμοκρασια ,αξιζει να δωσεις καποια χρηματα παραπανω και να παρεις μια καλυτερη υλοποιηση,οχι οτι δεν ειναι καλη αυτη αλλα μπορει να φτασει μεχρι και 90 βαθμους !

Username