Καλησπερα αυτον τον καιρο ψαχνω για καρτα γραφικων και κατεληξα σε αυτην και στην gtx 1060 6 gb.
1)Ποια μου προτεινετε εσεις?
2)Επειδη ο επεξεργαστης που εχω δεν ειναι ο καλυτερος(i3 4150) θα εχω καποιο θεμα με την καρτα?Σας ευχαριστω
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Καλησπερα αυτον τον καιρο ψαχνω για καρτα γραφικων και κατεληξα σε αυτην και στην gtx 1060 6 gb.
1)Ποια μου προτεινετε εσεις?
2)Επειδη ο επεξεργαστης που εχω δεν ειναι ο καλυτερος(i3 4150) θα εχω καποιο θεμα με την καρτα?Σας ευχαριστω
1 Antwort
4 Kommentare
Καταλαβα το περιμενα,σε ευχαριστω
Ισχύει καλά λέει ο φίλος διότι ο επεξεργαστής δεν μπορεί να τον αξιοποιήσει πλήρως αλλά αν σκοπεύεις για αναβάθμιση επεξεργαστή πήγαινε σε αυτόν δεν νμζ να το μετανιώσεις και για 35€ πάντως για μια αρκετά καλύτερη επιλογή:)
Η αλήθεια είναι ότι το έχω σκεφτεί να αλλάξω επεξεργαστή αλλά έχω ψάξει και δεν έχω βρει i5 4ης γενιας,μάλλον λόγω παλαιότητας δεν πουλάνε πλέον γιατί άμα βάλω τους καινούργιους δεν είναι συμβατοί με το socket που έχω καθώς η μητρική μου υποστηρίζει socket 1150
Δεν αξίζει η αναβάθμιση ακόμα και να υπήρχε 1150 socket... Βάλε μια 570 _1050ti (max) η φτιάξε άλλο μηχάνημα