What to watch out for
- I write my questions about the product.
- I avoid questions about the availability, price and course of my order.
- I protect my personal information and do not publish it.
- I do not use obscene or offensive expressions.
See in detail the terms of use for the Product Questions
5 Comments
Σε θερμοκρασίες γραφείου κάπου 22-23, ο θόρυβος είναι ελάχιστος. Από ένα σημείο και μετά ξεχνάς ότι λειτουργεί. Εξαρτάται βέβαια πόσο απαιτητικά προγράμματα τρέχεις σε καθημερινή βάση.
Ευχαριστω για την απαντηση.
Δεν τρεχω χωριστα βαριες εφαρμογες, αλλα τρεχω πολλες παραλληλα ωστε γεμιζει η μνήμη και φορτωνει ο επεξεργαστης. Τωρα εχω ενα παθητικης ψυξης, αλλα θελω κατι ισχυρότερο, πιο συγχρονο.
Απο ποιο σημειο και περα (ως προς φορτο, ταυτόχρονες εφαρμογές κτλ) θα ελεγες οτι αυξανει ο θορυβος;
Σε multitasking, με 2 browsers και καμιά 20αρια καρτέλες ανοιχτές, excel, word, Skype business, desktop εφαρμογή του Viber, reader, δικό μας erp κ.α δεν βλέπω να ζορίζεται ιδιαίτερα. 8Gb RAM. Παίζει φυσικά ρόλο και η θερμοκρασία γραφείου. Δεν το έχω δει ποτέ στη πράξη να έχει 30+ βαθμούς ο χώρος (για την ακρίβεια ούτε 25) για να δω πως θα την παλέψει. Μπορώ να τσεκάρω με photoshop και illustrator επίσης πως κυμαίνεται από θερμοκρασίες. Ποιο έχεις τώρα;
Τώρα έχω ένα κινέζικο Hystou με i5 5250U, msata (παίρνει 2 σε raid), sata μεγαλύτερο για δεδομένα και 8 usb (4 usb3.0, 4 usb 2.0), 2 * GLan, 2 * Hdmi, 2 * mini-pcie
Το κουτάκι πετάει και λατρεύω την απόλυτη ησυχία, αλλά ο κινέζος κατασκευαστής έβαλε επεξεργαστή από δεύτερο χέρι επάνω, με κακή κόλληση, μετά τους 6 πρώτους μήνες τα έφτυσε (εγγύηση 0 παρά την διαφημιζόμενη 3χρονη), το έδωσα για reballing που το ανέστησε, αλλά βλέπω σημάδια καθοδικής πορείας πάλι
Αυτό που πάθαινε ήταν ότι αν αποσυνδεόταν από το ρεύμα έστω και στιγμιαία, μετά ήθελε αρκετές ώρες στο ρεύμα - χωρίς να πατάς το power - για να ξαναπάρει μπρος...χαρακτηριστικό σταδιακής αποκόλλησης...
στην αρχή ήθελε 2-3 ώρες συνδεδεμένο για να ξαναπάρει μπρος, στο τέλος κανά 24ωρο...και μετά τα έφτυσε..
Τώρα πάλι συνέβη για πρώτη φορά μετά το reballing (Μάρτιο έγινε η "επέμβαση") οπότε εντός κάποιων μηνών (2 / 3 / 6 δεν ξέρω) θα θέλει πάλι "φτιάξιμο", μόνο που αυτό δεν μπορέι να επεναλαμβάνεται, θα τα φτύσει ο επεξεργαστής.
Ο τεχνικός είπε ότι θα λυνόταν το θέμα αν έμπαινε νέος CPU επάνω, αλλά δεν αξίζει τον κόπο...με το κόστος νέου επεξεργαστή και τις εργασίες, καλύτερα να τα σκάσω για κάποιο κουτί παθητικής ψύξης της Akasa και να τελειώνω.