Καλησπερα! Σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω. Εχω μοναχα ενα ερωτημα .....ποιο ειναι το αρνητικο του???? Εχω τωρα το htc m8 ......αξιζει η αλλαγη??
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπερα! Σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω. Εχω μοναχα ενα ερωτημα .....ποιο ειναι το αρνητικο του???? Εχω τωρα το htc m8 ......αξιζει η αλλαγη??
1 Απάντηση
Καλησπέρα φίλε, θεωρώ πως η αλλαγή αξίζει και με το παραπάνω. Αυτό το κινητό έχει σχεδόν διπλάσια αυτονομία από το htc m8 καλύτερη κάμερα, καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη οθόνη. Αν το θες για παιχνίδια τότε μην το σκέφτεσαι! Αλλά αν το θες για φωτογραφίες τότε ψάξε κάτι άλλο γιατί το μόνο ''αρνητικό'' του τηλεφώνου είναι κάμερα. Αλλά και πάλι εγώ την βρίσκω τέλεια!
4 Σχόλια
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου, για την απάντησή σου!! Δε με νοιάζουν τόσο οι φωτογραφίες, όσο με νοιάζει το να είναι αποδοτικό, αξιόπιστο, να κρατά η μπαταρία του κ να μην κρασάρει! Τώρα απο θέμα παιχνιδιών, είμαι μόνο στο Real Racing 3, οπότε, νομίζω πως δε θα έχει θέμα ...τι λές? Κάτι ακόμη ........ποιάς κατηγορίας κάρτα μνήμης να πάρω, ώστε να δουλεύει κ να την διαβάζει σωστα?? Ευχαριστώ πολυ!
Είναι και αποδοτικό και αξιόπιστο και όλα όσα είπες. Το Real Racing 3 το σηκώνει άνετα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα για κάρτα μνήμης όποια και να πάρεις την ίδια απόδοση έχει διαβάζει και δουλεύει σωστά όλες τις κάρτες, αλλά θεωρώ πως τα 64 gigabyte που έχει είναι αρκετά. Υ.Γ. Η μπαταρία του 4100mAh σε κανονική χρήση βγάζει σχεδόν 2 ημέρες. Λογικά με παιχνίδια, βίντεο και άλλα δύσκολα θα το φτάσεις 20% σε μια μέρα.
Τελεια!!!! Σ' ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!!
Τίποτα. Χάρηκα που βοήθησα!! :)