Καλησπέρα. Παιδιά αυτό το κινητό είναι καλό για βαρύ gaming ή να ψάξω κάτι άλλο. Έχω δει τα χαρακτηριστικά του και θεωρώ πως είναι κατάλληλο. Επίσης το miui του είναι βολικό? (κάτοχος του coolpad modena)
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλησπέρα. Παιδιά αυτό το κινητό είναι καλό για βαρύ gaming ή να ψάξω κάτι άλλο. Έχω δει τα χαρακτηριστικά του και θεωρώ πως είναι κατάλληλο. Επίσης το miui του είναι βολικό? (κάτοχος του coolpad modena)
1 Reply
Για "βαρύ" gaming δεν ξέρω... Δεν ξέρω τι μπορεί να θεωρείς βαρύ... Σίγουρα δεν φτάνει αποδόσεις flagship, αλλά τα περισσότερα games θα τα παίξει με σχετικά αξιόλογο framerate. Όσο για το MIUI, δεν είναι για όλους... Θα σου πάρει λίγο χρόνο να το συνηθίσεις, αν και γνωρίζω πως ήδη το έχεις στην κατοχή σου το κινητό. Θα σου πρότεινα να μπεις στα developer settings και να απενεργοποιήσεις το MIUI optimization. Θα έχει καλύτερο multitasking experience. Επίσης enable το Force GPU rendering και τα 3 animation scale που είναι λίγο πιο πάνω βάλτα στο 0.5x. Κάνε αυτά και μ'ευχαριστείς αργότερα :P