Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Korina_Sivoglou

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το αγορασω αλλα επειδη παντα το κινητο το εχω σαν ατζεντα και το φορτωνω παρα πολυ ειτε με διαφορα αρχεια ειτε και με μερικα πολυ χαλαρα παιχνιδια (π.χ. color switch και τετοιου τυπου) ηθελα να ρωτησω αν θα μπορουσε να τα σηκωσει ολα αυτα ή αν θα τρωει κολληματα...επεισης απο καμερα πως παει?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

FishFish

Μέχρι και Real Racing 3 που το δοκίμασα έπαιξε αποδεκτά. Το κινητό έχει 64GB και παίρνει κάρτα μνήμης. Αν καταφέρεις να τα γεμίσεις και τα δύο, σου βγάζω το καπέλο. (αλλά μετά σε συμβουλεύω να διαχειρίζεσαι σοφότερα την μνήμη της συσκευής σου :P ) Να θέσουμε ότι μετά το 80% κάλυψης αποθηκευτικού χώρου οποιασδήποτε android συσκευής, αρχίζεις και βλέπεις κολλήματα που σοβαρεύουν όσο ο χώρος συνεχίζει να μειώνεται.

Όνομα χρήστη
gerald.ramolli

Με 64GB αποθηκευτικό χώρο μπορείς να το φορτώνεις με εφαρμογές και αρχεία χωρίς να ανησυχείς για κολλήματα. ΤΑ μη απαιτητικά παιχνίδια, σαν το color switch που ανέφερες, τα σηκώνει άνετα. Η κάμερα είναι αρκετά καλή για τα χρήματα που δίνεις, μπορείς να ψάξεις και reviews για την κάμερα για λεπτομέρειες.

Όνομα χρήστη