Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Klempr

Καλησπέρα σε όλους.ημουν ανάμεσα στο p10 και στο s7,όμως αφού το p10 είναι περίπου ίδιο με το honor 9 είμαι ανάμεσα στο honor 9 και s7.ο μόνος λόγος που δε παίρνω το s7 είναι το λαγκ όπως έχουν όλα τα samsungs λόγω του toucwiz.οι λόγοι που θέλω πολυ να πάρω το s7 είναι η κάμερα του και η ανάλυση της οθόνης του.το honor 9 πως τα πάει από αυτά τα 2;δηλαδή μπορεί να αναμετρηθεί με το s7 σε αυτούς τους 2 τομείς;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
ΓΙΩΡΓΟΣ

σε παρακολουθώ από το P10.

στις φωτογραφίες θεωρώ πως μπορεί να γίνει σύγκριση.

στην οθόνη όμως καμία.

και δεν είναι μόνο θέμα ανάλυσης που γράφεις, είναι και άλλα πολλά και η οθόνη του S7 είναι καλύτερη σε όλα.

αν μπορείς οικονομικά και θες οπωσδήποτε αυτά τα δυο, δίχως κολλήματα κοίτα το S8.

εννοείτε πως είναι καλύτερο στα παραπάνω, αλλά και σε πάρα πολλά ακόμη.

2 Σχόλια

feel.touch.listen

Γιώργο, η οθόνη του S7 (edge) είναι εξαιρετική αλλά με πολλά προβλήματα.
Φίλος μου έχει αλλάξει δύο φορές σε έναν χρόνο (με την εγγύηση) την οθόνη λόγω του γνωστού προβλήματος με την κάθετη πράσινη ή ροζ γραμμή που ξαφνικά εμφανίζει. Google: s7 edge screen green (ή pink) line και θα δεις σε τι αναφέρομαι και στην συχνότητα του.
Όταν βγει εκτός εγγύησης το κινητό με την οθόνη (λόγω κυρτότητας) να κοστίζει περισσότερα από 250,00 ευρώ, τι θα γίνει;
Ακόμα και να πιάνουν τα χέρια κάποιου, σαν ανταλλακτικό έχει περισσότερα από 250,00 ευρώ από Ευρώπη (ebay) η γύρω στα 160,00 ευρώ + ΦΠΑ + δασμούς από Κίνα (aliexpress)...

ΓΙΩΡΓΟΣ

οκ, αφού το απορρίπτεις τότε γιατί ψάχνεσαι για s7.

εγώ απλά έβαλα τα πράγματα στη θέση τους, σχετικά με ποιο από αυτά που ανέφερες, έχει καλύτερη οθόνη.

αυτή ήταν η ερώτηση σου.

αλλά και σε αυτό το θέμα τώρα γράφεις, είμαι ανάμεσα στο honor 9 και s7

το honor 9, θεωρώ πως είναι επίσης πάρα πολύ καλό, λίγο υποδεέστερο και λίγο φθηνότερο, από το p10 και μάλιστα το περιμένω από μέρα σε μέρα. το έχω παραγγείλει για το γιο μου.

όμως να γνωρίζεις πως η οθόνη της Samsung που ψάχνεις, δεν έχει αντίπαλο ούτε από οθόνες με μεγαλύτερη ανάλυση.
και αυτό γιατί δεν είναι μόνο η ανάλυση, είναι πολλά, αλλά θέλει συζήτηση.

το ίδιο ισχύει επίσης και για την κάμερα που σε ενδιαφέρει, ειδικά σε φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού.

σε φωτογραφίες ημέρας και το honor 9 βγάζει υπέροχες φωτογραφίες.

Όνομα χρήστη