Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
2 Απαντήσεις
Γεια σου φίλε, το παράγγειλα και σήμερα μου ήρθε + 91€ τελωνείο το οποίο η εταιρεία λέει θα μου τα επιστρέψει... για να δούμε...
Το συγκεκριμενο δεν εχει 800αρα μπαντα αρα με wind το 4g θα πασχει ειναι για την κινεζικη αγορα.
5 Σχόλια
Καλησπερα ναι κυριως wind και vodafone χρησιμοποιουν την 800 συνηθως εκτος κεντρου. Μελοντικα λεγεται πως θα την χρησιμοποιησει και η cosmote,αν εχεις cosmote παρτο
καλημέρα, με έχεις μπερδέψει λιγάκι.
ενώ δεν έχει την 800-αρα μπάντα και ενώ την χρησιμοποιούν η wind η vodafone και πρόκειτα
να τη χρησιμοποιήσει και η cosmote.
αυτό δε σημαίνει πως με όποιο δίκτυο και να ειμαι θα έχω πρόβλημα;
αυτό καταλαβαίνω.
Μελοντικα ναι στις επαρχιακες πολεις αμα ψαξεις λιγο 800 αρα μπαντα θα βρεις τις πληροφοριες αναλυτικα
9 Σχόλια
γεια σου και σένα και εγώ μόλις το παρέλαβα με τελωνείο 91,15 ευρώ.
έστειλα την απόδειξη στους Κινέζους και περιμένω.
χαχαχαχαχα βλέπω το 20 αρη να παίρνουμε μόνο
όχι ρε φίλε, εντάξει φαίνεται.
βέβαια σίγουρα θα ξέρουμε σε μια εβδομάδα.
σου βάζω την απάντηση όπως μου ηρθε σήμερα.
**
Θα σας επιστρέψουμε [91.15 EUR] (100% Φόρο) αφού πληρώσατε την Ασφάλεια Δασμών & Φόρων για αυτή την παραγγελία.
Συνήθως χρειάζονται 3-5 εργάσιμες μέρες για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή επιστροφής χρημάτων. Να το έχετε αυτό υπόψιν σας όταν ελέγχετε τον PayPal λογαριασμό σας.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας σε αυτό το θέμα.
Με εκτίμηση,
Ghazi
Η Εξυπηρετηση Πελατών του lightinthebox.com **
έλα φίλε τι ίδιο με ήρθε...:) μπράβο τους βγάζω το καπέλο... πως σου φάνηκε το κινητό? μπόρεσες να συνδεθείς στο HiSuite?
το κινητό το έχω πάρει για το γιο μου, οπότε δε ξέρω να σου απαντήσω.
λοιπόν φίλε nolis σε ενημερώνω πως η επιστροφή των έγινε στο ακέραιο, 91,15 ευρώ.
φαντάζομαι, σύντομα θα σου έρθει κι εσένα μήνυμα για την επιστροφή χρημάτων. δε ξέρω πως και γιατί το κάνουν, όμως για μας είναι απλά τέλειο.
και σε μενα σημερα το πρωι. :) Μαλλον τα περνούν απο την ασφάλεια που πληρώσαμε. Δωραρα παντως για το γιο σου, να το προσέχει, το κινητό τα σπαει ....
Απο που το πηρατε @nolis @ΓΙΩΡΓΟΣ ? Θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι το global γτ βλεπω πολλα κινητα απο κινα που ενω εχουν την ελληνικη γλωσσα η rom ειναι κινεζικη και γι αυτο τον λογο δεν εχει καν προεγκατεστημενο google play store και γενικα ολες τις google εφαρμογες
ηταν προσφορα απο το light in the box, ολα οκ με google play