What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Dora Boubouka

Μόλις χάλασε το παλιό μου κινητό και επειδή τα χρήματα είναι πολλά για μένα θέλω να είμαι σίγουρη για την επιλογή μου και να ξέρω οτι θα αντέξει αρκετό καιρό... Με όσα έχω δει και διαβάσει είμαι ανάμεσα στο Samsung galaxy s7 και το Honor 9... Ποιό θα μου προτείνατε;

Username

2 Replies

simple76

ειχα το s7 και στο μονο που ηταν καλυτερο απο το honor 9 που εχω ηταν η καμερα και η οθονη μπαταρια χαλια μπροστα στο honor ταχυτητα δεν το συζητο το ενα ειναι τετραπυρηνο και το αλλα οκτα , καλα τηλ και τα δυο αλλα και η καμερα του honor ειναι οκ δεν θα σε απογοητευση , συν οτι ειναι ποιο καινουριο τηλ

Username
wolverine 1

Αν θες οπως ειπες να αντεξει αρκετο καιρο τοτε πας στο Honor 9,διοτι ειναι 1.5 χρονο πιο καινουριο,και οτι εχει καλυτερο επεξεργαστη...το S7 θα ελεγα ειναι λιγο καλυτερο στην καμερα και στην οθονη..στα υπολοιπα οπως κατασκευη,μπαταρια κ.α στα ιδια επιπεδα βρισκονται..
Συμπερασμα: Αν θες κινητο να αντεξει στον χρονο Honor 9 σιγουρα,αν θες κατι παραπανω καμερα-οθονη τοτε s7...κατα ταλλα και τα 2 ειναι μια χαρα..αλλα το s7 θα μπορουσε να ειναι κατω απο τα 300,ειναι κ τριων χρονον κινητο..οποτε γνωμη μ σε αυτην την χρονικη περιοδο αξιζει στα λεφτα της το Honor 9

2 Comments

Dora Boubouka

Ευχαριστώ πολύ... Σκέφτομαι μήπως δεν χαλάσω πολλά λεφτά και πάρω τελικά Huawei P10 lite ή honor 9 lite, αλλά την τελευταία φορά που αγόρασα φθηνό κινητό κατέληξε να μου σπάνε τα νεύρα καθημερινώς επί 2 χρόνια.... :/

wolverine 1

Δυστιχως ετσι ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις..... στα κινητα ισχυει αυτο παντος..αν παρεις το P10 lite δεν θα το κρατησεις για παραδειγμα οσο το Honor 9..

Username