Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Νίκος Νομικός

Σε γραμμή Adsl της Nova με μέγιστη ταχύτητα 14 Mbps(με ρούτερ Zte) υπάρχει περίπτωση να ανεβάσει έστω και λίγο την ταχύτητα;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

keysmith

δεν αγοράζουμε τέτοιους ρούτερ για μεγαλύτερη ταχύτητα στο κλείδωμα (μπορεί να είναι και λιγο μικρότερο, εξαρτάτε, αλλά συνήθως κλειδώνουν πάνω κάτω το ίδιο με τον παρεχόμενο ρούτερ άντε λιγο καλύτερα)
Τους αγοράζουμε για καλύτερη διαχείριση της γραμμής και γενικά λειτουργία και ανταπόκριση (να μην μπουκώνουν στα πολλές συνδέσεις στο wifi με torrents κτλ καθώς και άλλα "καλούδια" που έχουν)
Ο συγκεκριμένος είναι VDSL (50-100mbps) ενώ εσύ αντιλαμβάνομαι έχεις ADSL (έως 24mbps) οπότε και μπορείς να βρεις φτηνότερους ρούτερ να "βελτιώθεις" από τον κακό ZTE. Προτείνω τον TP-LINK TD-W8961N v3 στο εύρος τιμή περί τα 20€. Αυτός είναι αρκετός εκτός αν σκέφτεσαι μελλοντική αναβάθμιση σε VDSL (με προϋπόθεση αυτό το VDSL να είναι χωρίς VoIP τηλεφωνία, γιατί αν σε πάνε voip πχ σε vodafone ο AC55U δεν υποστηρίζει και να υποστήριζε δεν σου δίνει κωδικούς voip η voda οπότε αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς τον δικό τους παρεχόμενο).

Όνομα χρήστη