За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Sidiras

Είμαι 18 δεν έχω υπερβολική τρίχα και καθώς οι τιμές από τα ξιραφακια έχουν ανεβεί παρά πολύ ήθελα να το γυρίσω στο παραδοσιακό ξύρισμα, πήρα κάπως βιάστηκα και δεν ψάχτηκα πολύ αυτήν την μηχανή μαζί με μια cella κρέμα και μια βούρτσα χοίρου καθώς και mhule λεπίδες, θα είναι η πρώτη μου φορά που θα ξυριστώ παραδοσιακά και βλέπω πως όλοι λενέ ότι δεν κάνει για αρχάριους έκανα κακή αγορά ;

Потребителско име

3 Отговора

Anastasios_Kat

Παρε ενα καλο σαπούνι τυπου saponificio και μην φοβάσαι. τα καλα σαπούνια προσφέρουν ασφακεια στο ξυρισμα. Το ξυραφι γλιστράει και δεν κόβει το δερμα.

Потребителско име
tvenizelos1973

Έκανες άριστη αγορά . Μετά απο 4 χρόνια στο ΠΞ είναι η βασική μηχανή που δουλεύω . 0 κοψήματα και ερεθισμοί . Αν την φοβάσαι πάρε μια πιο φθηνή ήπια για να μάθεις . Η ήπια θα καταλήξει στο συρτάρι ή θα την κάνεις δώρο και θα κρατήσεις την R41 για μια ζωή

Потребителско име
Χρήστος Ταφ

Όχι. Δοκίμασε σιγά σιγά, όχι πλαγιαστές κινήσεις, όχι δύναμη. Πάρε στικ ποτάσιο, αν φοβάσαι κάποιο αιμοστατικό και αν δυσκολεύεσαι πολύ, πάρε μια κλειστού τύπου και ξυραφάκια θα δοκιμάσεις αρκετά, αλλά θα σε βολέψουν πολύ τα astra superior platinum. Κακή αγορά πάντως δεν έκανες.

Потребителско име