What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Sidiras

Είμαι 18 δεν έχω υπερβολική τρίχα και καθώς οι τιμές από τα ξιραφακια έχουν ανεβεί παρά πολύ ήθελα να το γυρίσω στο παραδοσιακό ξύρισμα, πήρα κάπως βιάστηκα και δεν ψάχτηκα πολύ αυτήν την μηχανή μαζί με μια cella κρέμα και μια βούρτσα χοίρου καθώς και mhule λεπίδες, θα είναι η πρώτη μου φορά που θα ξυριστώ παραδοσιακά και βλέπω πως όλοι λενέ ότι δεν κάνει για αρχάριους έκανα κακή αγορά ;

Username

3 Replies

Anastasios_Kat

Παρε ενα καλο σαπούνι τυπου saponificio και μην φοβάσαι. τα καλα σαπούνια προσφέρουν ασφακεια στο ξυρισμα. Το ξυραφι γλιστράει και δεν κόβει το δερμα.

Username
tvenizelos1973

Έκανες άριστη αγορά . Μετά απο 4 χρόνια στο ΠΞ είναι η βασική μηχανή που δουλεύω . 0 κοψήματα και ερεθισμοί . Αν την φοβάσαι πάρε μια πιο φθηνή ήπια για να μάθεις . Η ήπια θα καταλήξει στο συρτάρι ή θα την κάνεις δώρο και θα κρατήσεις την R41 για μια ζωή

Username
Χρήστος Ταφ

Όχι. Δοκίμασε σιγά σιγά, όχι πλαγιαστές κινήσεις, όχι δύναμη. Πάρε στικ ποτάσιο, αν φοβάσαι κάποιο αιμοστατικό και αν δυσκολεύεσαι πολύ, πάρε μια κλειστού τύπου και ξυραφάκια θα δοκιμάσεις αρκετά, αλλά θα σε βολέψουν πολύ τα astra superior platinum. Κακή αγορά πάντως δεν έκανες.

Username