Η αφύγρανση λειτουργεί καλά αλλά μόνο στο "cont." mode.
Η οθόνη της συσκευής δείχνει την τρέχουσα υγρασία ή κάτι άλλο? Στη δική μου, έχοντας το mode σε cont. δείχνει γύρω στο 34 ενώ ένα ανεξάρτητο υγρασιόμετρο παραδίπλα δείνει 60&. Βάζοντας το μετρητή πάνω στο ρεύμα αέρα του αφυγραντήρα δείχνει γύρω στο 34. Αρα το καντράν δείχνει την υγρασία του αέρα στη έξοδο?
Όταν βαλω το mode σε custom (δλδ κανενα από τα 3 modes επιλεγμένο) μπορώ και ρυθμίζω το επίπεδο υγρασίας με τα + - κουμπιά. Το βάζω λοιπόν στο 50, που λογικά εννοεί οτι αν περασει το 50% θα μπει σε λειτουργία ο αφυγραντήρας. Στο χώρο η υγρασία ε΄ναι στο 60%. Λειτουργεί για λίγο ο ανεμιστήρας με το καντραν να δείνει γύρω στο 33 (???) και μετά σταματά, λες και η υγρασία ειναι 33% ενώ η ρύθμιση είναι στο 50%!
Μήπως δεν κάνω κάτι καλά? Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι?
Επίσης, το wifi δεν κατάφερα να το λειτουργήσω! Οι οδηγίες είναι λίγο "ό,τι να΄ναι". Καταρχήν δεν έχω QRCode πάνω στη συσκευή για να το κάνω πιο εύκολα. Πώς πάει γενικά? Συνδέω τη συσκευή με το router μoυ και μετά το κινητό μου με τη συσκευή?
2 Kommentare
με το wifi τελικά βρήκες λύση;
Ναι - όπως λεώ στο review, ήταν δικό μου λάθος. Έκανα προσεκτικά τη διαδικασία σύμφωνα με τις οδηγίες και συνδέθηκε.