За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Alexandros_Liamis

Αγόρασα τον αφυγραντήρα πριν δύο ημέρες. Τον δουλεύω έως τώρα στην λειτουργία smart. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι όταν σταματά να δουλεύει επειδή (σύμφωνα με την οθόνη του) η υγρασία είναι περίπου στο 50%, μέσα σε 10-15 λεπτά η υγρασία (πάλι σύμφωνα με την οθόνη του) ξανά ανεβαίνει στο 60-65% και ο αφυγραντήρας ξεκινάει πάλι. Είναι φυσιολογική αυτήν η συμπεριφορά ή έχω κάποιο θέμα με τον αισθητήρα υγρασίας;

Потребителско име

1 Отговор

vagman_tech

Καλησπέρα. Ανάλογα και με την μόνωση του σπιτιού και την έκταση που έχει να καλύψει φαντάζομαι πως ναι. Εγώ για παράδειγμα που τον χρησιμοποιώ σε σπίτι του 50’ πέτρινο, με 4μ ταβάνι, δεν μου έχει δείξει ποτέ κάτω από 60% υγρασία. Στη λειτουργία smart μάλιστα δουλεύει ασταμάτητα. Μια άλλη πιθανότητα είναι να τραβάει υγρασία και από άλλα δωμάτια ή κάποια ανοιχτή πόρτα μπάνιου ακριβώς δίπλα, στην περίπτωση σου. Μπορείς να βάλεις και ένα υγρασιόμετρο κάπου κοντά στο ν αφυγραντήρα για να δεις αν υπάρχει τυχόν απόκλιση, προσωπικά δεν το έχω ελέγξει να πω την αλήθεια.

1 Коментар

Alexandros_Liamis

Θα δοκιμάσω ένα υγρασιόμετρο όπως προτείνεις για να σιγουρευτώ. Ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο να απαντήσεις!

Потребителско име