La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
alejandro_xynos

Καλησπέρα έχω τον αφυγραντήρα eva|| pro wifi20lt αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής! Είναι φυσιολογικό με το που τον ανάβω να δείχνει 65-70% υγρασία κ μέσα σε 2-3 λεπτά να έχει πέσει στο 50-55? Μπορεί κ σε ένα λεπτό να ρίξει 15 μονάδες την υγρασία... Ένα υγρασιομετρο που έχω σε ένα δωμάτιο δείχνει 70% υγρασία σταθερά(δεν ξέρω κατά πόσο μετράει σωστά) Παρ όλα αυτά εάν είχε υγρασία ακόμα κ λάθος να έδειχνε δεν θα μάζευε νερό? Αδειάζω το δοχείο ανά δύο τρεις ημέρες.. ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

neuro

Όταν είναι σταματημένο με νερό στον κάδο, δείχνει αρκετά παραπάνω λόγω του νερού. Ξεκινώντας το πέφτει γρήγορα γιατί περνάει αέρας του χώρου που δεν έχει τόση υγρασία και πέφτει η ένδειξη σε δευτερόλεπτα.

2 Comentarii

neuro

Με 70 υγρασία στο χώρο πρέπει να γεμίζεις δύο κάδους τη μέρα.

George_Kourtis

στην αρχή ειναι φυσιολογικό..μετα 5 ή 10 λεπτα ομως προσαρμόζεται στην πραγματική τιμή..

Nume de utilizator
vagman_tech

Σε σπίτι με 70% υγρασία θα έπρεπε να αδειάζεις το δοχείο ανά 24 ώρες κανονικά. Βρίσκονται στον ίδιο χώρο υγρασιόμετρο και αφυγραντήρας ;

Πάντως και σε εμένα με το που τον ανοίγω δείχνει 80% και μέσα σε 10λεπτά στο High έχει πέσει στο 49-51% σταθερά.

1 Comentariu

alejandro_xynos

Κ στον ίδιο χώρο που βρίσκονται αφυγραντήρας κ υγρασιομετρο το ένα δείχνει 68-70-73 κ ο αφυγραντήρας δείχνει 50.. οπότε κ σωστά να μην έδειχνε ο αφυγραντήρας αν είχα υγρασία θα μάζευε στο δοχείο σωστά? Π.χ όταν τον βάζω να στεγνώσει ρούχα μαζεύει σχεδόν μισό δοχείο κ λίγο παραπάνω ενώ έχει τύχει να δουλεύει 3 μέρες σερί κ να μαζεύει ούτε μισό δοχείο... Απλά μου κάνει εντύπωση ότι ξεκινάει 70 κ σε ένα λεπτό πέφτει στο 50

Nume de utilizator