Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
gkelosgiorgos

Μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει όσον αφορά την σύνδεση στο Wi-Fi; Δεν μπορώ να βρω άκρη ακόμα εδώ και έξι μήνες! Το έχω στη συχνότητα 2.4Ghz αλλά δεν μου τον βρίσκει καθόλου στις επιλογές Wi-Fi. Έχω Apple και δεν ξέρω αν φταίει αυτό!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

vagman_tech

Καλησπέρα. Κατεβάστε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Inventor Control μέσω App Store. Στη συνέχεια ακολουθείτε τα βήματα σύνδεσης σε λογαριασμό ή δημιουργία νέου και τέλος Προσθήκη νέας συσκευής με το "+" πάνω δεξιά. Πρέπει ο αφυγραντήρας και το κινητό να είναι κοντά σε router και κατά προτίμιση τα κανάλια του router να είναι διαχωρισμένα σε 2,4G και 5G αλλιώς θα δυσκολευτεί να συνδεθεί, ειδικά αν μιλάμε για το router του παρόχου. Επίσης, αν έχουν συνδεθεί ήδη στο router του παρόχου πάλι πάνω από 20 συσκευές και προσπαθείτε να συνδέσετε και αυτή μπορεί και αυτό να παίζει ρόλο. Σε iPhone 13 (iOS 17) δουλεύει κανονικά και το χειριζόμαστε δύο διαφορετικές συσκευές.απο το 2022. Επίσης δείτε και αυτό: https://www.inventoraircondition.gr/blog/zise-tin-texnologia-tou-aurio/odigies-egkatastasis-wifi

Όνομα χρήστη
neuro

έβγαλες άκρη με τη σύνδεση wifi?

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη