За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
giannis81

Το δοκίμασα στο αυτοκίνητο μου μάρκας Seat Ibiza 1.4cc 101hp κινητήρας με σχεδόν άδεια μπαταρία απο ένα δύσκολο χειμώνα. Όχι και τόσο καλές εντυπώσεις απο το συγκεκριμένο μηχανημα. Τοποθέτησα σωστα τους ακροδέκτες εμεινε αναμένο το πράσινο λαμπακι και επιχείρησα απευθείας να εκκινησω τον κινητηρα. Καμία ανταπόκριση δεν μπορούσε να εκκινήσει τον κινητήρα. Επιχείρησα δευτερη φορά, ξαναελεγχω τα καλώδια και το αφήνω γύρω στα 15-20 δευτερόλεπτα. Μετα βίας και με πολύ ζόρι στη μίζα έδωσε πολύ λιγο δυναμη και το αμαξι πήρε μπροστά. Το έχω ξαναεπιχειρήσει αλλες 2-3 φορές και το αυτοκίνητο με την ίδια πεσμενη μπαταρία παιρνει με πολύ δυσκολία μπροστα πραγμα που δείχνει ότι καποια στιγμή θα μου βγάλει ζημιά στη μίζα γιατι ζορίζεται άσχημα λογικά λόγω λίγων ampere που δίνει το powerbank αυτό. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος ή αν πρέπει να περιμένω λίγη ώρα κάθε φορα που το συνδεώ έτσι ωστε να καταφέρει να δώσει αρκετο ρέυμα στο αυτοκίνητο. Απορώ παντως με μερικούς που γράφουν οτι εκκινούν αυτοκίνητα 1800 κυβικών και 2000 κυβικών κατευθειαν τσακμάκι. Εχετε καμία ιδέα τι λάθος μπορεί να κάνω ή τι ακριβώς ισχύει με αυτά τα μαραφέτια;;

Потребителско име