Παιδια με τον φορτιστη που δινει ο κατασκευαστης ο οποιος ειναι fast charging ποση ωρα πρεπει να παιρνει το φορτισμα απο 0-5% εως 100%?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Παιδια με τον φορτιστη που δινει ο κατασκευαστης ο οποιος ειναι fast charging ποση ωρα πρεπει να παιρνει το φορτισμα απο 0-5% εως 100%?
1 Απάντηση
Περίπου 90-100 λεπτά (δεν το έχω μετρήσει ακριβώς).Η πολύ γρήγορη φόρτιση είναι περίπου μέχρι το 80% και μετά αργεί λίγο ειδικά από 90% μέχρι 100%.
Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα?
Υ.Γ. : Από 22% πήγε 89% σε ακριβώς 1 ώρα (το έχω 10 μήνες στην αντοχή μου χωρίς να το σκίζω στη χρήση) με κλειστά δεδομένα και wifi έγινε η φόρτιση μόλις τώρα.
Υ.Γ. 2 : Συνολικά από 22% στο 100% περίπου 85-90 λεπτά είναι το σωστό!Έκανα λάθος στον υπολογισμό!Άρα συνολικά περίπου στα 110 λεπτά κάνει να φορτίσει πλήρως.
6 Σχόλια
Πριν κάνα 2 εβδομάδες ξαφνικά ο φορτιστής δεν έκανε καλή επαφή. Χρειάζεται δηλαδή να είναι σε μια συγκεκριμένη θέση για να φορτίσει το κινητό. Δοκίμασα και άλλο καλώδιο και ήταν το ίδιο. Επίσης η φόρτιση παίρνει πάνω από 2 ώρες. Δεν ξέρω αν η θύρα χάλασε ή αν είναι λογω σκόνης και υγρασίας.
Έχει προστασία από την κατασκευή σε σκόνη και υγρασία - νερό οπότε το θεωρώ δύσκολο να φταίει αυτό.
Νομίζω ότι κάποια στιγμή πιέστηκε το καλώδιο κατά την ώρα της φόρτισης και ίσως να πειραχτηκε η τελείως σωστή θέση που κάνει επαφή ο φορτιστής.
Εφόσον έχεις εγγύηση μπορείς να απευθυνθείς στο service της huawei για έναν σωστό κι αξιόπιστο έλεγχο για να μην προκαλέσεις ζημιά στην μπαταρία.
Όσον αφορά την ώρα φόρτισης αυτή ίσως να εξαρτάται και από την τελείως μη σωστή εφαρμογή του καλωδίου, από τη φθορά της μπαταρίας, από το αν έχεις ανοιχτά δεδομένα/wifi ή ανοιχτές ενεργοβόρες εφαρμογές στο παρασκήνιο (fb, instagram, games, συγχρονισμό, mail, clean master).
Χτες παρατήρησα ότι κολλούσε σε κάποια στάδια. Δηλαδή κάποια στιγμή έφτασε 66% και κόλλησε αρκετή ώρα.. Έφτασε μετά 69% και όταν κούνησα τον φορτιστή και χάθηκε η επαφή κατευθείαν κατέβηκε ξανά στο 66%.
Ίσως η μπαταρία έχει αλλοιωθεί.Μια επίσκεψη στο service της Huawei είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να μη δημιουργηθεί κάποιο άλλο πρόβλημα σε άλλο τμήμα της συσκευής.
Εντάξει.. Σε ευχαριστώ πολύ!
Παρακαλώ φίλε μου!Μακάρι να λυθεί το πρόβλημά σου!