La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
George1925

Πώς συνδέουμε το spotify να παιζει μουσική απο εκει; πάω στις ρυθμίσεις και δεν μου βγάζει επιλογή στην ενότητα Music ωστε να αλλάξω την προεπιλεγμένη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής.
Όπως επίσης δεν μπορώ να παιξω ράδιο.
Υπόψιν,τις έχω κατεβάσει όλες τις παραπάνω εφαρμογες στο κινητό.

Nume de utilizator

1 Răspuns

soraya montenegro

Δοκιμασε απο την εφαρμογη του spotify να δεις αν το βρισκει σαν ηχειο στο wifi αρχικα. Μετα μπορεις να πεις στην assistant οτι θες να παιξει κατι απο spotify (πχ hey google play οτιδηποτε on spotify) και δες τι θα σου πει. Δοκιμασε εναλλακτικα να δεις οτι η εφαρμογη ειναι ενημερωμενη και να κανεις απεγκατασταση και εγκατασταση παλι την εφαρμογη γιατι κανονικα θα επρεπε να εχεις τις 4 κλασικες επιλογες google play music, youtube, spotify, no default provider. Για το ραδιο κατεβασε την εφαρμογη tunein και θα της λες πχ "hey google play music 89.2" ή οποιονδηποτε σταθμο αλλα θελει το ονομα και την συχνοτητα και θα εισαι οκ, δεν χρειαζεται κατι απο την εφαρμογη αυτο. Πες μου αν εβγαλες ακρη.

7 Comentarii

George1925

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, λοιπόν απο το spotify παιζει κανονικά μουσική σαν να συνδέομαι σε ηχείο μεσω wifi όμως και οχι Bluetooth, οταν της ζητάω να παιξει μουσική απο εκει λεει οτι πρεπει να ρυθμίσω απο την εφαρμογη, στην εφαρμογή πάω κατω δεξιά στον λογαριασμό, επιλέγω ρυθμίσεις και μετά services, στη ρύθμιση music το μόνο που βγάζει είναι: δεν υπάρχει προεπιλεγμένος πάροχος και είναι τικαρισμένο και δεν έχει τίποτα άλλο να επιλέξω. τις εφαρμογές τις εχω κατεβάσει, εχω κανει log in, επίσης διέγραψα το home και ότι είχα περάσει μέσα και το ξανα έστησα απο την αρχή. Σαν γλώσσα βάζω αγγλικά uk γτ δεν υποστηρίζει τα ελληνικά ακόμα. Επίσης κατα τη ρύθμιση λέει: ο βοηθός αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τον έλεγχο των στοιχείων ελέγχου δραστηριότητας,δοκιμάστε ξανα αργότερα. όσσο για το ράδιο λέω ως εντολή, παιξε ραδιο και απαντάει γινε ποιο συγκεκριμένος κ πες μου ονομα σταθμού η συχνότητα, ξανα δίνω εντολή με όνομα σταθμού και με παραπέμπει στο app για More information. Μήπως πρέπει κατι να ρυθμίσω στο κινητο η στο google η στο app θεματα region Η γλώσσας; Παίζει ρόλο αυτό;
Η συσκευή μου ειναι το MI9 T PRO glpbal (αν παιζει ρόλο αυτό)

soraya montenegro

Κοίτα, παλιά στο account preferences είχε να προσθέσεις υπηρεσίες κι εκεί είχε και το spotify και το Netflix και αλλά παρόμοια, αλλά τώρα τα έχουν βάλει όλα στις ρυθμίσεις γι αυτό με παραξενευει. Στην γλώσσα του κινητού εγώ σε 2 συσκευές (s8, redmi note 7) εχω English UK γιατί μου δημιουργούσε θεματα οπότε αυτό άλλαξε το σίγουρα. Για το ράδιο δοκίμασες με το tunein εγκατεστημένο; Επίσης αυτό με τον έλεγχο δραστηριότητας έχει να κάνει με το Google account σου, κάνε ένα γρήγορο τσεκ ότι είναι όλα σεταρισμενα σωστά στο κινητό, ότι έχει όλες τις άδειες κτλ.

George1925

Λοιπόν, άλλαξα τη γλώσα και την τοποθεσία του κινητού στα αγγλικά Uk και όλα άλλαξαν, ανοιξαν μενού, εμφάνησε το spotify, youtube και τα εκανα Link. Μόνο που θέλει να εχεις την premium εκδοση για να παιξει οτι θες.
Ευχαριστώ πολύ και πάλι και να δούμε πότε και αν θα μπούνε Ελληνικά.

soraya montenegro

Ε αυτό, τέλεια! Για τα ελληνικά μην ελπίζεις και πολλά για τώρα.

eftichios

Φίλε Γιώργο πες μου ,έχω ένα google home και προσπαθώ να κάνα σύνδεση ,και δεν μπορώ.μου λέει ότι βρήκε το chromecast αλλά στην συνέχεια μου λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με την συσκευή,δηλαδή με το κινητό μου?ίσως αυτό να εννοεί.ξερεις κάτι.ευχαριστω

George1925

Φίλε eftichios δεν έχω χρησιμοποιήσει το chromcast καθόλου, οπότε δεν εχω αποψη.
Δοκίμασε να κανεις απεγκατάσταση την εφαρμογή και να της εγκαταστήσεις εκ νέου, διέγραψε και ότι έχεις περάσει στην εφαρμογη, διευθυνση κλπ κλπ.
Μη ξεχάασεις να έχεις τη γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά.
Πάντως κάτι τέτοιο δεν μου έχει τύχει.

pchrono

Σωστά έκανες. Δεν σε πρόλαβα να σου πω πως αν θες να προσθέσεις υπηρεσίες στο google home apk πρέπει να γυρνάς την γλώσσα του κινητού σου στα αγγλικά. Μετά μπορείς να ξαναγυρίσεις στα Ελληνικά.

Nume de utilizator