Ερώτηση: Συνεργάζεται και με συσκευές που είναι συνδεδεμένες ενσύρματα (ethernet) με το ίδιο router ή μόνο με όσες είναι ασύρματα συνδεδεμένες (με WiFi σύνδεση σε κοινό router SSID);
See in detail the terms of use for the Product Questions
Ερώτηση: Συνεργάζεται και με συσκευές που είναι συνδεδεμένες ενσύρματα (ethernet) με το ίδιο router ή μόνο με όσες είναι ασύρματα συνδεδεμένες (με WiFi σύνδεση σε κοινό router SSID);
1 Reply
2 Comments
Σ' ευχαριστώ Γιώργο!
Πήρα ήδη ένα και "παίζω" :-)
Δυστυχώς δεν συνεργάζεται (ακόμα) με όσες συσκευές θα είχε τρόπο κανονικά να συνεργαστεί. Π.χ. έχω ήδη 3 Android TV Boxes ενσύρματα στο δίκτυό μου (και συνδεδεμένα βέβαια όλα μαζί με το ίδιο Google Account μου) και δεν τα βλέπει.
Ούτε μια smart TV Philips που την έχω συνδεδεμένη ενσύρματα στο ίδιο δίκτυο τη βλέπει (κι ας έχει και δικό της Android application για τη διαχείρισή της).
Μόνο μια Xiaomi κάμερα παρακολούθησης που πήρα τη βλέπει αλλά ελέγχει μόνο ελάχιστες λειτουργίες της.
Καλό όμως είναι γενικά κι έχει πολύ μέλλον!
Δεν ειναι τα πάντα συμβατά. Τα android tv box δεν ειναι συμβατα εκτος απο τα πιστοποιημενα οπως το mi box s και το nvidia shield. Όσο για την τηλεόραση εξαρτάται απο το μοντέλο και την εταιρεία.