Eίμαι ανάμεσα σε αυτό και στην alexa!Είναι κανείς που να τα έχει δουλέψει και τα δυο να μας πει 2 λογάκια, τα υπέρ και τα κατα του καθενός?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Eίμαι ανάμεσα σε αυτό και στην alexa!Είναι κανείς που να τα έχει δουλέψει και τα δυο να μας πει 2 λογάκια, τα υπέρ και τα κατα του καθενός?
2 Απαντήσεις
Εγώ έχω και τα δύο ή αλεξα ακούει καλυτερα ενώ στο Google πρέπει να φωνάζεις λίγο
Κατά τα άλλα πολύ καλύτερο για μένα το Google
εγώ το πήρα καθαρά επειδή γουστάρω google,
Είναι λίγο σπαστικό να φωνάζεις hey google κ εντολή παρά με την Αλέξα που λες το όνομα της.
3 Σχόλια
Έχω κατεβάσει και τις 2 αντίστοιχες εφαρμογές, μου φαίνεται το google πιο λειτουργικό και ασφαλές απο την alexa!Θα τα δουλέψω και άλλο βέβαια!Βεβαια δεν εχω ακόμη το google ,εγώ μιλάω στο τηλέφωνο δε χρειάζεται να πω heygoogle , δίνω εντολές κατευθείαν και μάλιστα βλέπω τι μου λεει το google και τι λεω εγώ.Ενω με την alexa δε καταλαβαίνω τι λεει κάποιες φορές, εχω κάποιο θεματάκι με την ακουστική των αγγλικών...Μαλλον θα παρω και τη συσκευή αλλα θα χρησιμοποιώ και το τηλέφωνο για ασφάλεια όταν π.χ θέλω να βάλω μια υπενθύμιση για αύριο..
Κοίτα εγώ έχω και τις 2 version. Και το home mini (v1) και το nest mini (v2). μου φαίνεται οτι το home mini με ακούει πιο καλα. Το άλλο με γράφει ωρες ωρες και πρεπει να το επαναλαβω 2-3 φορες
Εγώ έχω την alexa. Σαν συσκευή είναι πολύ καλή όπως πολύ καλό θεωρώ ότι είναι και το google home. Ως εφαρμογή όμως θεωρώ ότι της amazon (alexa) είναι πιο καλή. Εμένα μου φαίνεται πιο χρηστική. Το θέμα όμως είναι ότι εγώ χρησιμοποιώ την Alexa και παίζει να έχω συνηθίσει την εφαρμογή της και να μην είναι αντικειμενικό το σχόλιο μου