Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
stratokrator

Καλησπέρα παιδιά, μόλις έφτασε στα χέρια μου. Φοβερά χρηστικό! Ωστόσο έχω μεγάλο θέμα να συνδέσω στο app του Google Home οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή.. Συγκεκριμένα έχω μια έξυπνη λεντοταινία της Sonoff και ένα έξυπνο λαμπτήρα της Yeelight (Xiaomi) που δυστυχώς δεν μπορεί να εντοπίσει με τίποτα. Έχω συνδέσει τους αντίστοιχους παρόχους στο google account αλλά τίποτα.. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη, έχω φάει 5 ώρες ήδη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Stathis t

εγω που ηθελα να συνδεσω επισης λαμπα της yeelight στην αρχη δεν με αφηνε αλλα 2 μερες μετα που ξεχαστηκα και ειπα στην assistand <turn off the lights> δουλεψε.

Όνομα χρήστη
kapakostas

φιλος κατεβασε το tuyasmart app φορτωσε ολες τις smart εκει και μετα τα βλεπει κανονικα η googlitsa

Όνομα χρήστη
Halibigdoulas

Φίλε δεν ξέρω τι συμβαίνει... Τα έχω δυόμιση χρόνια αλλά εδώ και καμιά δεκαριά μέρες δεν εντοπίζει καμία από τις έξι λάμπες. Μακάρι κάποιος που έβγαλε άκρη να μας πει. Αν παρόλα ταύτα έχεις βγάλει άκρη στείλε κι εδώ γιατί κι εγώ έχω κάνει όλα τα πιθανά κι απίθανα...

1 Σχόλιο

Vassilis15

Πρόσφατα η ewelink έκανε αναβάθμιση στην εφαρμογή και πρέπει να ξανακάνεις είσοδο με τα credentials από από το κινητό για να ξανασυνδεθει στο Google App

Όνομα χρήστη