Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
soa008

1) Μπορω να εκφωνω τις εντολες απο το κινητο και να τις εκτελει κανονικα το google home ( πχ, για τα φωτα ) γιατι δεν θελω να δινω κυριως εντελος σε αυτο αλλα απο οτι εχω καταλαβει χρειαζεται γιατι μεσο αυτου κανεις την δουλεια με ολα τα αλλα ηλεκτρικα 2) Προτασεις για βελτιωσεις στο σπιτι , λαμπες , διακοπτες ( sonoff κλπ ) και οτι αλλο μπορεις για να εμπλουτισεις την εμπειρια.
Ευχαριστω σε οποιο ασχοληθει!!!

Benutzername

1 Antwort

boltsis

Δε το έχω αγοράσει ακόμη αλλά λειτουργώ πολύ το Google home από κινητό και το ταμπλετ μου. Ότι κάνεις στο mini μπορείς να το κάνεις και στο κινητό ή στο ταμπλετ, οποιαδήποτε λειτουργία.. Απλά αν φωνάξεις hey Google θα απαντάνε και τα δύο, και το κινητό και το mini ώστε να σου κάνουνε τη δουλειά. Τώρα στο κινητό μπορείς να το παραβλέψεις να μην ακούει το hey Google πάρα μόνο να πατάς το κεντρικό κουμπί και να περιμένει εντολή σου. Το Google mini νομίζω έχει κάποιο διακόπτη που κλείνει το μικρόφωνο ώστε να μη σε ακούει.. Δε νομίζω να μπορείς να επιλέξεις ποιο από τα δύο θα σου κάνει τη δουλειά αν του πεις hey Google.. Αλλά δε χρειάζεται να το πάρεις, όλα τα κάνεις από το κινητό σου ή και από το ταμπλετ, φωνάζεις ok ή hey Google και δίνεις εντολή, μάλιστα βλέπεις και τι σου λέει γραπτώς αν δε καταλαβαίνεις τι λέει... Ελπίζω να βοήθησα...

2 Kommentare

soa008

Για το google assistant το ηξερα , το θεμα ειναι οτι θελω smart λαμπες διακοπτες κλπ κλπ και δεν ξερω εαν απο το google assistant του κινητου μπρεις να τα ρυθμισεις

boltsis

Το Google home με το google assistant είναι ακριβώς τα ίδια.. To Google home mini με το assistant το συνδέεις..

Benutzername