La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
thodoris_mug

Παιδιά έχω αγοράσει το nest mini google το ηχείο. Κατά περίεργο λόγο δεν μου βρίσκει καμία Σμάρτ συσκευή ΧΙΑΟΜΙ κ εκτός τής τηλεόρασης κ του μποξ. Τι κάνω σε αυτή τήν περίπτωση?

Nume de utilizator

1 Răspuns

boltsis

Είναι συμβατές με google mini καταρχήν?Εγω πρώτα τις περνάω στην εφαρμογή smartlife και απο τη google εφαρμογή κάνω τα σταρίσματά μου μετέπειτα!Δε νομίζω να έχω κάποια συσκευή xiaomi αλλα αν είναι συμβατή με google τότε σίγουρα γίνεται!

3 Comentarii

thodoris_mug

Όλες σχεδόν η ΧΙΑΟΜΙ συσκευές γράφουν πάνω στο κουτί ότι δουλεύουν με google assistant... Κατά περίεργο λόγο σε μένα δεν τής βλέπει. Έκανα σχεδόν τα πάντα δεν αλλάζει κάτι. Πχ όταν ένα φωτιστικό το βάλω γιά δοκιμή στο yeelight εκεί το βλέπει κ κατευθείαν το δουλεύεις φωνητικά. Μόνο φωτισμό τής άλλες συσκευές με το mi home καθόλου.

boltsis

Υπάρχει κάποια εφαρμογή της xiaomi που καταχωρείς τις συσκευές αυτές , σωστά?Αφου τις καταχωρήσεις , αν ανοίξεις την εφαρμογή της google δε βρίσκεις απο κει μέσα την εφαρμογή της xiaomi και να συγχρονιστεί?Αν δε την βρίσκεις ίσως πρέπει να γυρίσεις στα αγγλικα την συσκευή που έχεις την εφαρμογή της google ώστε να σου εμφανίσει τον κατάλογο με τις εφαρμογές..

Καζινιεράκης Αναστάσιος

Προσωπικά πάντως έχω, εδώ και καιρό, πολλές έξυπνες συσκευές της Xiaomi αλλά και ένα Google Nest Mini και ένα Google Home Mini. Έχω μάλιστα έξυπνες συσκευές και από άλλες μάρκες αλλά αυτό δεν έχει σημασία εδώ.

Τις Xiaomi συσκευές μου τις έχω συνδέσει με το Xiaomi Home app (ρυθμισμένο σε ελληνικό region) μέσω του Xiaomi λογαριασμού μου. Κάποιες από τις Xiaomi λάμπες μου τις είχα συνδέσει και με το Yeelight app αν και δεν χρειαζόταν, το έκανα απλά για να δω τι ισχύει και από εκεί.

Στο Google Home app έχω συνδέσει (μεταξύ άλλων) την υπηρεσία / service του "Mi Home" (που έχει ίδιο εικονίδιο με αυτό του Xiaomi Home app καθώς το αφορά). Παλιότερα μάλιστα είχα συνδέσει εκεί και την υπηρεσία του Yeelight αλλά δεν είχε νόημα και την αφαίρεσα.

Μετά τα παραπάνω, είναι ορατές και (μερικώς) διαχειρίσιμες όλες οι WiFi έξυπνες Xiaomi συσκευές μου από το Google Home app άρα και από τα Google Nest Mini και Google Home Mini μου.
Να πω ωστόσο πως, οι έξυπνες Xiaomi συσκευές που δεν επικοινωνούν απευθείας με WiFi και το router αλλά με κάποιο Xiaomi Control Hub, είναι μεν ορατές και πλήρως διαχειρίσιμες από το ίδιο το Xiaomi Home app αλλά δεν είναι καθόλου ορατές και άρα αντίστοιχα καθόλου διαχειρίσιμες από άλλα applications άρα ούτε από το Google Home app.

Προτείνω, κατά την αρχική σου τουλάχιστον ρύθμιση για όλα αυτά, να έχεις το κινητό σου γυρισμένο στην αγγλική γλώσσα (αν τα καταφέρνεις με τ' αγγλικά σου) καθώς το Google Home app παρέχει περισσότερες επιλογές ρυθμίσεων όταν λειτουργεί κάτω από την αγγλική γλώσσα. Ωστόσο δεν είναι και απαραίτητο.

Nume de utilizator