Όταν κλείνεις και ανοίξεις το πορτάκι, επιστρέφει στην αρχική οθόνη? πχ. αν είσουν σε κάποιο μενού, ή αν είχες πατήσει λάθος νούμερα και ανοιγοκλείσεις το πορτάκι ανοίγει εκεί που ήταν ή στην αρχική (καθαρή) οθόνη?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων