Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
mimis1992

Καλησπέρα.
Η ερώτηση μου είναι η εξής: Αυτός ο επεξεργαστής, (Coffee Lake) είναι συμβατός μόνο με μητρικές Ζ370+???
Η ΜSI Z370 Gaming M5, είναι μια καλή επιλογή, και αν όχι, ποια θα είναι καλύτερη αυτής?
Επίσης, μου είπαν αλλά και διάβασα πως οι μνήμες RAM, θα πρέπει να έχουν χαμηλό το CAS, όσο πιο χαμηλό, τόσο το καλύτερο.
Δεύτερη ερώτηση, εάν τα παραπάνω δένουν μεταξύ τους.
Ποιες θα μπορούσαν να είναι οι ιδανικότερες μνήμες RAM για αυτό το build?
Στα πόσα CAS και MHz?

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.!!!

Benutzername

3 Antworten

Leonidas_Pantos

Λοιπόν κοιτά στα χαρακτηριστικά του επεξεργαστή την γενιά του που είναι coffee lake, μετά θα πας στα χαρακτηριστικά της μητρικής που επέλεξες και θα δεις τις υποστηριζόμενες γενιές, άμα υποστήριζει coffee lake τότε εισαι οκ. Λοιπόν για τις μνήμες τώρα άκου τι θα κάνεις: πρώτων θα δεις τι dimm είναι οι μνήμες που επέλεξες άμα είναι dimm 3 και η μητρική υποστηρίζει dimm 4 δεν κάνουν οι μνήμες άμα όμως είναι dimm 4 οι μνήμες τοτε κουμπονουν στην μητρική θα δεις πόσα MHz είναι οι μνήμες και πόσα MHz υποστηρίζει η μητρική

2 Kommentare

Konstantinos Gem

Eγραψε τι μητρική σκέφτεται να πάρει το παλικάρι! Όλες οι Z370 είναι DDR4, όλες οι Ζ370 υποστηρίζουν 2666Mhz χωρίς ΟC και φτάνουν τουλάχιστον τα 4000Mhz με OC.

mimis1992

Θεωρείς πεταμένα τα λεφτά για τόση πολύ μνήμη.
Και γιατί όχι, να έχει το ρημάδι να σκέφτεται :P

Benutzername
Konstantinos Gem

Μόνο με Ζ370 και πλέον και με το καινουργιο chipset Z390. Καλή επιλογή αλλά και με κάτι φθηνότερο κάνεις την δουλειά σου! πχ Κrait Gaming,Tomahawk.
Θα πρέπει να έχουν μικρό CAS ή αλλιως CL το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο από την απόκριση της μνήμης από την στιγμή που θα πάρει την εντολή να διαβάσει μέχρι να ξεκινήσει να διαβάζει, μιλάμε για nanoseconds! Λιγο πολύ ο μέσος χρήστη δε θα καταλάβει διαφορά, ειδικά ένας gamer. Aν μπορέσεις να βρείς βέβαια μία μνήμη με αρκετά Hz και χαμηλό CAS και σε συμφέρει η τιμή της κακό δε θα κάνεις να την αγοράσεις αλλά δεν είναι απαραίτητο. Γυρω στα 3200mhz είσαι εντάξει, λιγο πολύ οι περισσότερες έχουν CL16 με καλές τιμές, λιγο πάνω, λίγο κάτω δε θα έχεις πρόβλημα! Οσο αφορά την συμβατότητα των μνημων, αυτό μπορείς να το δεις στο support της εκάστοτε μητρικής στο site του κατασκευαστη της.

4 Kommentare

Konstantinos Gem

Εξαρτάται για τι χρήση το θες! Αν το θες για επεξεργασια εικόνας, rendering ΟΚ, αλλά για κάτι τέτοιο δε παίρνεις τέτοιο επεξεργαστή! Αν μιλάμε για Gaming σε υπερκαλύπτουν τα 16gb.

mimis1992

Για gaming θα γίνει το build.
απλά, θεώρησα, πως καλό είναι να έχω μνήμη στο pc, ;ίσως να κάνω ένα stream, κάτι ρε παιδί μου.
Νομίζω πως τα 16 θα είναι λίγα. Και γενικά, να μην χρειαστεί σε 5 χρόνια άλλες μνήμες.
Τα παιχνίδια συνεχώς αλλάζουν.
Δεν ξέρω, προβληματίζομαι με τις μνήμες, εσύ πχ, πάνω σε αυτή την μητρική τι θα φόραγες απο μνήμες.

Benutzername
Rhamnusia

Ότι βλέπεις 8η γενιά 8*** μπαίνει σε 300 series chipset.
για το cas αν και σε πλατφόρμα amd δες ένα βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=_oHO2lWKpOA

σε ότι απορία έχεις σχεδόν σίγουρα θα υπάρχει κάποιο βίντεο να δεις

Benutzername