La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
CHristos_Sioros

Πως μπορω να μηλαω με τον φίλο μου που είναι στο playstation 4 αλλά δεν με ακούει ας μου κάποιος τι να κάνω (επίσης λέω για το παιχνίδι fortnite)

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

Nikos_Xeni

Συνδεσε ακουστικα με μικρωφονο στο controler με καλοδιο να ειναι για να μπαινει και μιλα

Nume de utilizator
Nickolas_Ts

Άκου πρέπει να πας εκεί που στέλνεις στον άλλον invite στο fortnite , και κάτω κατω θα πατήσεις εκεί που λέει push to talk θα το πατήσεις και μετά να λέει open mic . Και θα μπορεις να του μιλάς . Σε βοήθησα ;

5 Comentarii

CHristos_Sioros

N φίλε ευχαριστώ έχεις να μου προτείνεις κάποια ακουστικα για το xbox one s γύρος στα 30 $

CHristos_Sioros

Μπορώ να βάλω οπιοδηποτε ποντίκι και πληκτρολόγιο στο xbox one s αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος

CHristos_Sioros

Α και φίλε εκεί δεν μπορώ να κλείσω το mic γιατί δεν θέλω να το έχω όλοι τιν ώρα ανοιχτό υπάρχει κάποιο κουμπί για το push to talk

Nickolas_Ts

Αν εννοεις στο mic του xbox εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω . Όμως αν θες να το κλείσεις από το fortnite εκεί που σου λέει το open mic το πατάς και μετά θα σου εμφάνιση push to talk οπότε πια δεν θα ακούγεσαι . Και ναι μπορείς ότι θέλεις από πληκτρολόγιο και ποντίκι . Όμως αν πάρεις ακουστικα πρέπει να δεις ότι είναι συμβατά με το xbox . Αν θέλεις σε κάτι άλλο βοήθεια γράψε μου .

Nume de utilizator