Skroutz.gr

Toyotomi Hiro Eco HTN/HTG-709R32 | Οικιακά Κλιματιστικά Inverter

Toyotomi Hiro Eco HTN/HTG-709R32

Το κλιματιστικό Hiro Eco παρέχει δροσιά και φρέσκο αέρα. Μία ιδανική λύση χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και παράλληλα υψηλών συνθηκών απόδοσης & άνεσης.

Δες όλη την περιγραφή

Το κλιματιστικό Hiro Eco παρέχει δροσιά και φρέσκο αέρα. Μία ιδανική λύση χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και παράλληλα υψηλών συνθηκών απόδοσης & άνεσης.

Δες όλη την περιγραφή

από 358,96 €
Ακύρωση όλων

Περιγραφή

Το κλιματιστικό Hiro Eco παρέχει δροσιά και φρέσκο αέρα. Μία ιδανική λύση χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και παράλληλα υψηλών συνθηκών απόδοσης & άνεσης.

R32: Με μειωμένη εκπομπή ρύπων για μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Το κλιματιστικό προσαρμόζει αυτόματα τη λειτουργία του συμπιεστή βάσει εργοστασιακής ρύθμισης στο χαμηλότερο επίπεδο κατανάλωσης για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας (set point), έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.

ΠΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ: Συγκρατεί τα μικροσωματίδια σκόνης και τη γύρη προσφέροντας φρέσκο αέρα στο χώρο, για καλύτερη απόδοση και εύκολο καθαρισμό.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ: Εξασφαλίζει την απομάκρυνση της βρωμιάς, της σκόνης και των δυσάρεστων οσμών από το εσωτερικό στοιχείο.

BLUE FINS: Η ειδική κατασκευή Blue Fins στην εσωτερική και εξωτερική μονάδα, παρέχει επιπλέον αντιδιαβρωτική προστασία στο κλιματιστικό. 

ΙΟΝΙΣΤΗΣ: Ο φρέσκος και καθαρός αέρας που συναντάμε σε βουνά και δάση, προσφέροντας πάντα στον άνθρωπο μια αίσθηση ευεξίας και αναζωογονητικής ενέργειας. Αυτό οφείλεται στο ότι ο αέρας περιέχει πολύ μεγάλο ποσοστό αρνητικών ιόντων. Ένα κλιματιστικό με ιονιστή διαθέτει μια ορατή συσκευή στην εσωτερική μονάδα δίπλα στα φίλτρα, η οποία παράγει αρνητικά ιόντα, παρέχοντας ένα καθαρότερο και πιο υγιές περιβάλλον. 

ΦΙΛΤΡΟ SILVER ION: Ενεργεί κατά των βακτηρίων.

ΦΙΛΤΡΟ ACTIVE CARBON: Καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ LIGHT/LIGHT OUT: Επιλέξτε την εμφάνιση ή απόκρυψη των φωτεινών ενδείξεων των λειτουργιών, της εσωτερικής μονάδας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ AUTO RESTART: Αυτόματη επανεκκίνηση μετά από διακοπή ρεύματος.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ: Μείωση του επιπέδου υγρασίας χωρίς να επηρεάζεται η θερμοκρασία του χώρου.

ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΟΨΥΞΗ: Η απόψυξη πραγματοποιείται μόνο όταν είναι αναγκαία και όχι βάσει προκαθορισμένου χρόνου, για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και πιο άνετο περιβάλλον.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TURBO: Γρηγορότερη επίτευξη ψύξης ή θέρμανσης του χώρου. 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ WI-FI: Επιλέξτε οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε την επιθυμητή λειτουργία και ενεργοποιήστε το κλιματιστικό σας εύκολα μέσω του κινητού ή του tablet σας.

ΕΞΥΠΝΗ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ “SP”: Σε λειτουργία θέρμανσης το κλιματιστικό ξεκινάει με καθυστέρηση (1-5 λεπτά), για να θερμανθεί ο χαλκοσωλήνας και να αποτραπεί η εισαγωγή ψυχρού αέρα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ (SMOOTH START): Ενεργοποίηση του κλιματιστικού σε χαμηλή ένταση ρεύματος, για extra προστασία του πίνακα ελέγχου (π.χ. σε περίπτωση που υπάρχουν πολλά κλιματιστικά). 

ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΛΑΒΩΝ: Δυνατότητα αναγνώρισης του είδους της βλάβης, μέσω κωδικών επάνω στο τηλεχειριστήριο ή στην πλακέτα του κλιματιστικού.

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ: Αποτροπή της κατά λάθος χρήσης του χειριστηρίου από παιδιά ή κάποιο κατοικίδιο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΤΟΥ ΥΠΝΟΥ (SLEEP MODE): Αυτόματη ρύθμιση της θερμοκρασίας βάσει συγκεκριμένου ρυθμού διακύμανσης για άνετο ύπνο.

ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ: Δυνατότητα σύνδεσης με ενσύρματο χειριστήριο.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ TIMER: Ρυθμίστε μέσω του πλήκτρου TIMER την ώρα που επιθυμείτε να ξεκινήσει ή να σταματήσει αυτόματα η λειτουργία του, το κλιματιστικό. 

ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΔΑΣ: Διατηρείστε την ιδανική κατεύθυνση του αέρα στο χώρο σας κατά την επανεκκίνηση του κλιματιστικού σας.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΠΕΡΣΙΔΑΣ: Δυνατότητα επιλογής αυτόματης ρύθμισης της ροής του αέρα πάνω/κάτω.


Toyotomi SmartClima

Διαχειριστείτε παραπάνω από μια συσκευές από απόσταση, μέσω WiFi ή κεντρικού ενσύρματου χειριστηρίου και δημιουργήστε ένα έξυπνο κλίμα από απόσταση.

Λειτουργία Ιονισμού

Ενεργοποιεί τα αρνητικά ιόντα, κρατώντας καθαρή την ατμόσφαιρα του χώρου (αντιβακτηριακή δράση, κατά της ρύπανσης, κατά των δυσάρεστων οσμών).

Έξυπνη Απόψυξη

Ο παραδοσιακός τρόπος απόψυξης λειτουργεί βάσει εργοστασιακού προγραμματισμένου χρόνου έναρξης. Έτσι η λειτουργία απόψυξης μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή ακόμα και όταν το κλιματιστικό δεν την έχει ανάγκη. Με την έξυπνη λειτουργία απόψυξης το κλιματιστικό προχωρά σε απόψυξη μόνο όταν πραγματικά το έχει ανάγκη με αποτέλεσμα την μείωση κατανάλωσης ενέργειας και πιο άνετο περιβάλλον θερμοκρασίας στον εσωτερικό χώρο.

Λειτουργία Έξυπνης Εκκίνησης (Smooth Start)

Χρησιμοποιείται για extra προστασία του ηλεκτρικού πίνακα στο σπίτι, σε περίπτωση που π.χ. υπάρχουν πολλά κλιματιστικά. Όταν ξεκινά την λειτουργία του ένα συμβατικό κλιματιστικό απαιτείται υψηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση. Σε περίπτωση που τα κλιματιστικά είναι πολλά, αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στον πίνακα του σπιτιού. Με τη λειτουργία Smooth Start το κλιματιστικό ενεργοποιείται σε χαμηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση με αποτέλεσμα την extra προστασία του πίνακα στο σπίτι.

Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού

Η λειτουργία αυτοκαθαρισμού εξασφαλίζει την απομάκρυνση της βρομιάς, της σκόνης και των δυσάρεστων οσμών από το εσωτερικό στοιχείο. Καθαρό εσωτερικό στοιχείο σημαίνει υγιής ατμόσφαιρα, καλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.

Κατασκευαστής

Toyotomi

Χαρακτηριστικά

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
8530 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
9560 BTU
Περισσότερα

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Ναι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
6,1 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4 W/W

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
55 dB
Εξωτερικής Μονάδας
62 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
790 mm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
275 mm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
200 mm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
776 mm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
540 mm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
320 mm
Λιγότερα

Σημαντική πληροφορίαΤα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις χρηστών

 1. 136
 2. 23
 3. 7
 4. 3
 5. 2
Αξιολόγησε το προϊόν
 • Απόδοση στην ψύξη
 • Απόδοση στη θέρμανση
 • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Αθόρυβο

dimitrisdimopoulos14
5
252 στους 260 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
στις

Η αξιολόγηση ισχύει και για το 9αρι και για το 12αρι
Τα έχω και τα 2 σπιτι . Πρώτο εγκαταστάθηκε το 9αρι και ένα χρόνο μετά το 12αρι.

Έχω αρκετή εμπειρία από κλιματιστικά αφού μεγάλωσα σε σπίτι με 4 fujitsu και ένα general electric.
Και αργότερα ένα MIDEA inverter του 2015

Σχετικά τώρα με το toyotomi hiro eco 2018 που τι δουλεύω 1 μήνα (2 χρόνια update!)
Το έχω σε δωμάτιο με μέτρια προς καλή μονοση 12 τετραγωνικά. Αποδίδει πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση του ...
Στα θετικά
+Ιονιστης ( Λειτουργεί αυτόματα πάντα ) αλλά αν θες απενεργοποιείται μέσω τις εφαρμογής , ή αν έχει σχετικό κουμπί το κοντρόλ (το λέω αυτό γιατί το κοντρόλ στο ιδιο ακριβώς ερ κοντισιον το δωδεκαρι που έχω έχει κουμπί ιονισμού ον οφφ , αλλά το ενιαρι έχει άλλο κουμπί για να λειτουργεί το κοντρόλ ως θερμοστάτης .)
+Έχει φίλτρα ένα ενεργού ανθρακα και ένα φίλτρο silver ion τα οποία αλλάζονται κάθε 2 χρόνια μέγιστο .
+Έχει λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας SE
+Έχει λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης αν κοπεί το ρεύμα
+Αυτοκαθαρισμου
+Κάνει έξυπνη απόψυξη σε αντίθεση με πολλά άλλα κλιματιστικά που κάνουν αποψυξη κάθε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα , με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μην χρειάζονται αποψυξη και να κάνουν ... Με συνέπεια μεγαλύτερη κατανάλωση ρεύματος .Το συγκεκριμένο κάνει υποτίθεται όταν πραγματικά χρειάζεται και εξοικονομεί ρεύμα . Και όντως ακόμα και σε μεγάλα κρύα σπάνια το έχω πετύχει να σταματάει για απόψυξη .
+Η λειτουργία ύπνου sleep είναι πολύ καλη γιατί μόλις μπει στο sleep στην ψύξη τότε ... Μετά από μισή ώρα ανεβαίνει μισό βαθμό πάνω και κάθε επόμενη ώρα ανεβαίνει 1 βαθμό πάνω για τις επόμενες 2 ώρες ...
Δλδ αν το βάλετε στο 26 και στο sleep τότε μισή ώρα μετά θα πάει 26,5 και + μια ώρα ακόμα 27,5 + μια ώρα ακόμα 28,5 . Δλδ μέσα στις επόμενες 2.5 ώρες θα έχει από 26 που ρυθμιστικε νέα ρύθμιση στους 28.5 και θα συνεχίσει με 28.5 για όλη τη νύχτα ... Για ακόμα καλύτερο ύπνο και για να μην ξυπνάτε από το κρύο .
+ Για το χειμώνα έχει μια λειτουργία που λέγεται SP έξυπνη προθέρμανση .... Και προθερμαινεται και μετά ξεκινάει να βγάζει αέρα ... Αυτό για να μην βγάλει καθόλου κρυο αέρα ... Ξεκινάει μετά από 2 λεπτά αλλά βγάζει αμέσως ζεστό αέρα .
+Για την ψύξη έχει μια επιλογή που όταν το απενεργοποιεις ο ανεμιστήρας συνεχίζει να δουλεύει για 2-3 λεπτά για να στεγνώσει ότι υγρασία έχει μένει μέσα στο μηχάνημα ώστε να μην πιάσει μούχλα και μυρωδιές .
+Έχει τούρμπο και 3 σκάλες ανεμιστήρα
+Σχετικά αθόρυβο στην χαμηλή σκάλα
+Το κοντρόλ κλειδώνει για να μην αλλάζονται καταλάθος οι ρυθμίσεις
+Το wifi είναι πολύ καλό και λειτουργεί σωστά και πέρα από το on off ρυθμίσεις τα πάντα ... Ακόμα και την διαδρομή που θες να κάνει η περσίδα στο swing .
+Η περσίδα είναι αυτόματη με πλήκτρο
+Έχει και μια λειτουργία smart start που ξεκινάει σταδιακά να τραβάει ρεύμα ... Τα περισσότερα παλιά κλιματιστικά μόλις πάρουν μπρος τραβάνε κατευθείαν όλη την τάση και τα βατ με αποτέλεσμα σε μερικά σπίτια να παίζουν τα φώτα και η τάση με κίνδυνο να κάουν άλλες ηλεκτρικές συσκευές π είναι στις πρίζες ... Εδώ στην περίπτωση αυτή ξεκινάει ομαλά και ήρεμα χωρίς να τραβάει πολύ ρεύμα και χωρίς να παρατηρούνται τα φαινόμενα παραπάνω .
+ Έχει φωτισμό-ενδειξη πάνω στην εσωτερική μονάδα οι οποίες αν ενοχλούν κλπ το βράδυ απενεργοποιούνται με πλήκτρο για απόλυτο σκοτάδι .
+Έχει εσωτερικό θερμόμετρο και πατώντας το πλήκτρο temp στο controller δείχνει την θερμοκρασία του χώρου πάνω στην εσωτερική μονάδα ... Όποτε ανά πάσα στιγμή τσεκαρεις τι θερμοκρασία έχεις και αν έπιασε την επιθυμητή θερμοκρασία ο χώρος σου

Αρνητικά νομίζω πως δεν έχω συναντήσει κάτι ... Το μόνο που θα ήθελα είναι το χειριστήριο να είναι φωτιζόμενη οθόνη (όπως ειχα σε ένα παλιό MIDEA)για να βλέπεις και να το δουλεύεις στο σκοτάδι ... Αλλά εντάξει . Επίσης είναι λίγο μπέρδεμα η πρώτη φορά που πας να σεταρεις το wifi αλλά εντάξει έχει οδηγίες και θα τα καταφέρετε πιστεύω όλοι .
Πιάνει σχετικά καλά το wifi του σε αποστάσεις ... Και συνδέεται μόνο σε 2.4GHZ δίκτυο wifi . Θα Μ αρεσε να είχε και 5ghz, αλλά λεπτομέρεια . Η smart εφαρμογή του wifi , επειδή δεν είναι της toyotomi , αλλά είναι universal και για άλλες μαρκες κλπ, έχει λίγο αργό σέρβερ με αποτέλεσμα όταν μπεις από δεδομένα , σου εμφανίζει την συσκευή offline , ενώ δεν είναι , και χρειάζεται να κάνεις 5-6 φορές ανανέωση-refresh στην σελίδα της εφαρμογής για να σου εμφανίσει το air contrition συνδεδεμένο , από εκεί και πέρα το δείχνει κανονικά και όλα δουλεύουν ρολόι . Άλλο αρνητικό δεν έχω παρατηρήσει ... Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω την αξιολόγηση μου ...

Update 1
Μετά από μέτρηση που έκανα με Σε δωμάτιο 15τετραγωνικων με θερμοκρασία δωματίου προ λειτουργίας 31 βαθμούς στην κρύα λειτουργία , έκαψε για 20 ακριβώς ώρες λειτουργίας 3.4κιλοβατ ... Που δηλαδή 3400βατ που μεταφράζεται σε περίπου σε 33 σεντσ του ευρώ με 20 ώρες χρήσης και την ρύθμιση θερμοκρασίας του ερκοντισιον στους 27 βαθμούς . Πάρα πολύ οικονομικό .

Update 2 09/06/2019
Το air contition αξίζει το κάθε ευρώ της τιμής του . Λειτουργεί άψογα παρά πολλές ώρες κάθε μέρα και με σωστή ρύθμιση της θερμοκρασίας (ρυθμισμένο το καλοκαίρι 26-27βαθμους ,και χειμώνα 21-23) δεν καίει τπτ
Και τα 2 που έχω και το 9αρι και το 12αρι είναι άψογα ! Αγοραστέ άφοβα

Update 3 26/05/2020
Έχει γράψει πολλές ώρες το κοντέρ του νύχτες ολόκληρες αναμμένο ... Και όλα ακριβώς όπως τα έχω αναφέρει μέχρι τώρα , άψογα .

 • Αθόρυβο
 • Απόδοση στην ψύξη
 • Σχέση ποιότητας τιμής
 • Απόδοση στη θέρμανση
Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;

VGi
1
66 στους 108 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
στις

Δυστυχώς δεν έχει την επιλογή αθόρυβη λειτουργία (QUIET), επίσης τα 28 dbA που διαφημίζουν στα τεχνικά χαρακτηριστικά στην Low ταχύτητα βρέθηκαν με πιστοποιημένο όργανο στην πραγματικότητα 40dbA! και αυτό σημαίνει διπλάσια στάθμη θορύβου από την διαφημιζόμενη!
Αποτέλεσμα, να το έχω τοποθετήσει στην κρεβατοκάμαρα και να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω λόγω θορύβου.
Έχω στο σπίτι ένα 9άρι Daikin 5ετίας και ένα 9άρι HITACHI 15ετίας(!) που είναι πραγματικά πολύ πιο αθόρυβα, δεν υπάρχει καμία σύγκριση!
Επίσης απλές λειτουργίες όπως η αλλαγή κλίσης των περσίδων που σε άλλα κλιματιστικά ούτε τις προσέχεις στο HIRO καταφέρνουν και αυτές να είναι θορυβώδεις!
Και ενώ λόγω R32 αποδίδει καλά στην θέρμανση, ο αυτοματισμός του δεν του επιτρέπει να κατεβάζει την απόδοση αρκετά ώστε να διατηρεί την επιλεγμένη θερμοκρασία αφού την επιτύχει αλλά αντιθέτως δουλεύει ON/OFF σαν να μην ήταν inverter!
Είμαι πραγματικά απογοητευμένος από το μηχάνημα, ήταν τα πλέον πεταμένα λεφτά που έχω δώσει τελευταία, ας προσέξουν οι υποψήφιοι αγοραστές, αν θέλουν πραγματικά αθόρυβο μηχάνημα, αυτό δεν είναι το HIRO!

 • Απόδοση στη θέρμανση
 • Απόδοση στην ψύξη
 • Θορυβώδες
 • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • modernaire
  5
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Αξίζει τα χρήματά του και με το παραπάνω. Πιστεύω πως η αξιολόγηση του dimitrisdimopoulos14 τα περιγράφει όλα πλήρως, με όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να χρειαστεί κανείς. Το έχουμε έναν μήνα τώρα και 1) ούτε θόρυβο κάνει, 2) ούτε δυσκολεύεται να διατηρήσει το δωμάτιο (με κακή μόνωση) στη θερμοκρασία που το ρυθμίζουμε. Απλό design, απλή χρήση και πολύ straight-forward οδηγίες. 10/10 από μένα διότι προς το παρόν δεν δημιούργησε κανένα απολύτως θέμα και δουλεύει όλη μέρα.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • vasilis_gymnaou
  5
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  Το εγκατέστησα σήμερα (12αρι) και είμαι ευχαριστημένος.Κατέβασα την εφαρμογή και συνδέθηκα πανεύκολα στο wifi.Χειρίστηκα το κλιματιστικό απο το app ανταποκρίνοντας τέλεια σε κάθε εντολή μου.Αυτό που παρατήρησα είναι οτι στην εφαρμογή του κινητού έχει περισσότερες επιλογές απο τηλεκοντρόλ του κλιματιστικού.(επιλογές ταχύτητας,σιωπηλή λειτουργία κ.τ.λ)Αποδίδει τέλεια σε ψύξη και θέρμανση.Μια ερώτηση έχω να κάνω μόνο κι αν γνωρίζει κανείς ας μου απαντήσει παρακαλώ.Μπορώ να χειριστώ το κλιματιστικό χωρίς να κάνω χρήση του wifi;Δηλαδή, μπορώ να το χειριστώ και απο μακρυνή απόσταση με δεδομένα κινητού χωρίς να είμαι στη πηγή του wifi του σπιτιού μου;(πχ. να βρίσκομαι στη δουλειά μου κι να το ανοίγω απο κει ωστε όταν θα γυρίζω σπίτι να είναι ήδη κρύο η ζεστό)

  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Theodor_Anag
  2
  0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 22000 BTU

  τα πλαστικα μετα απο 5-6 χρονια διαλυωνται ο νεροχυτης εσκασε ολος, και τα νερα εσταζαν στο σαλονι το χρησιμοποιω και για ψυξη και θερμανση το εξωτερικο περιβλημα της εσωτερικης μοναδας μολις το ανοιξε ο τεχνικος του εμεινε στο χερι πολυμεριστηκε εσπασαν οι βασεις που ποιανει, οι πανω αεραγωγοι ειχαν σπασει τα πλαστικα , πηρα την αντιπροσωπεια για ανταλλακτικα -περα βρεχει το πηρα γιατι εγραφε made in japan . Το μονο θετικο για 18αρι ειχε καλη αποδωση.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • stavros130
  5
  στις

  Πήρα το 9αρι,πραγματικά απίστευτο,πολύ λίγος ο θόρυβος όσο πρέπει να κάνει δηλαδή σαν μηχάνημα που είναι..το wifi συνδέεται πανεύκολα, η ψύξη του είναι πολύ καλή.,θέρμανση δεν ξέρω ακόμα επειδή κάνει ζέστη ακόμα,το συνιστώ ανεπιφύλακτα

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Panagiotis_Anastasopoulos98
  5
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 22000 BTU

  Πάρα πολυ καλό, αθόρυβο και δυνατή απόδοση (Στην ψύξη που δοκιμάζεται, για την θέρμανση δεν γνωρίζω να πω ακόμη). Στα θετικά το ότι έχει μικρό κι εύχρηστο τηλεκοντρόλ.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • geom81
  5
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 16000 BTU

  Τοποθετήθηκε (17άρι) σε σπίτι 70 τ.μ. και συγκεκριμένα στη σαλοκουζίνα έτσι ώστε να φυσάει προς το χωλ που βρίσκονται τα 2 υπνοδωμάτια και το μπάνιο. Από θόρυβο είναι μια χαρά τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική μονάδα!Αθόρυβο δεν μπορεί να είναι αλλά ο θόρυβός του είναι μηδαμινός ακόμα και στη δυνατή σκάλα. Ψύχει γρήγορα τον χώρο της σαλοκουζίνας αλλά στα υπνοδωμάτια και λόγω απόστασης έρχεται δροσιά η οποία όμως είναι ικανοποιητική για να κοιμηθείς. Το wifi λειτουργεί άψογα. Το έχω λιγότερο από μήνα και μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Αξίζει τα λεφτά του! (αγορά 593€)

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • ilias ts
  5
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Εξαιρετικό κληματιστικο σε καλή τιμή και όλα τα σύγχρονα καλώδια όπως wi-fi.Εντελως αθόρυβο και πολύ καλή απόδοση και σε κρύο και σε ζεστή.Ειχα πάρει την σειρά Izuru Eco σε 9αρι και 18αρι.Απλά προτίμησα τωρα να πάρω την σειρά Hiro διότι μου το σύστησαν πολύ γνωστοί και σε πολύ καλή τιμή.Αγοραστε άφοβα.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • chrislabakis
  5
  στις

  Αγόρασα το 12.000BTU.Φοβερό κλιματιστικο σε 50τ το κάνει πάγο πάρα πολύ καλο αθόρυβο τέλειος απίστευτο τέλειο

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • mixalisp
  5
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Πολύ καλό και πολύ αθόρυβο (είναι και ο λογος που το επιλέξαμε). Στην αθόρυβη λειτουργία δεν ακούγεται απολύτως τίποτα!!! Έχει και λειτουργία "POWERFUL" εαν θέλεις να ψύξεις ένα χώρο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Panagiotis_CHristidis
  5
  5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  Tip: Αν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το wifi και σας βγαζει fail, απλα κλείστε τα δεδομένα του κινητού κατα την εγκατάσταση. Το 12αρι ειναι αθόρυβο και πολυ γρηγορο στην ψυξη του.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • paok_ole79
  5
  1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  Κάτοχος του εν λόγω κλιματιστικού( 12.000BTU) εδώ και περιπού ένα μηνα..δουλεύει άψογα..αθόρυβο στην μικρή σκάλα..η εξωτερική μονάδα αρκετά θορυβώδης...ψύχει τάχιστα όλο το σπίτι (50τμ)..το wi-fi δουλεύει ρολόϊ..αξίζει μέχρις στιγμής τα λεφτά του(420 ευρω)
  Μένει να δοκιμαστεί στην θέρμανση με το καλό.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • FILIPPOS_FILIPPOU
  5
  1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  Το έχω ενα μήνα περίπου... Πολύ ευχαριστημένος... Επώνυμο κλιματιστικό σε πολύ καλή τιμή... Αγορά στα 359€...

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Villy_Theodoropoulou
  5
  1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  Πολύ καλό μηχάνημα αθόρυβο κ με γρήγορη απόδοση.Στη θέρμανση δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.Πιστευω όμως ότι δε θα έχω πρόβλημα.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • KONSTANTINOS_PAOK_ELLAS
  3
  2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 16000 BTU

  Είναι καλό κλιματιστικο, έχει λίγες μέρες που τοποθέτησα 16αρι, την δουλεια την κάνει σε θέμα ψύξης του χώρου, αλλά έχω δύο παράπονα κάνει θόρυβο το εσωτερικό στοιχείο όταν το βάζω στο δυνατό, και το WiFi δεν συνδέετε ούτε με αίτηση.

  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Θορυβώδες
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • ilioxoros
  5
  2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  12αρι Το τοποθέτησα σε 15m2 σοφίτα χωρίς πόρτες με σκάλα και ψύχει ικανοποιητικά, σχεδόν αθόρυβο είναι ακριβώς πάνω από το κρεβάτι και δεν ακούγεται καθόλου το wi fi εύκολο και αξιόπιστο .Το έχω μόνο ένα μήνα αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • rykaoi
  5
  2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  Εχω αποψη μονο για την ψυξη προς το παρων. Σε σπιτι με κακη μονωση (ξυλινα κουφωματα), πιανει πολυ γρηγορα καλη θερμοκρασια, περιμενω ομως να δω ποσο οικονομικο ειναι απο τον τον πρωτο λογαριασμο της ΔΕΗ. Ειμαι αρκετα ευχαριστημενη και απο την εφαρμογη του κινητου. Βεβαια, παρατηρησα οτι η εξωτερική μοναδα χανει αρκετο νερο (εχω βαλει ενα κουβα για να μην τρεχουν νερα στο μπαλκονι και μαζευω 2 κουβαδες/βδομαδα). Βεβαια, αυτο δεν ξερω αν ειναι απαραιτητα κακο.

  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Christopher_pat
  5
  6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!
  Το έχω ένα χρόνο και αποδίδει εξαιρετικά σε υπνοδωμάτιο γύρω στα 15τμ.
  Το wifi δουλεύει μια χαρά και η εφαρμογή του πολύ βολική.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Petros_Mp67
  5
  28 στους 30 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 22000 BTU

  Εχω το 22αρι από το καλοκαίρι.
  Το κλιματιστικό είναι πάρα πολύ καλό! Παρά το ότι το έχω να ζεσταινει / ψύχει χώρο μεγαλύτερο των δυνατοτητων του κάνει πολύ δουλεια.
  2-3 πραγματακια που μου έκαναν εντύπωση.
  1) είναι αθόρυβο. Ο μόνος θόρυβος που ακούγεται προέρχεται από την ροή του αέρα (που ειναι μεγάλη) και είναι φυσιολογικό. Η εξωτερική μοναδα είναι επίσης αθόρυβη! Ακούς μονο το βουητο του αέρα και αυτό λίγο!
  2) Κατανάλωση: όταν καλείται να ζεστάνει ή να ψύξει χώρο με μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας(πχ να εχει ο χωρος 19 και να θες να το πας 23 βαθμούς) εκεί τραβάει περίπου 10-11 Αμπερ σηλαδη 2200-2500Watt. οχι και λιγα. Οταν όμως πιασει την θερμοκρασια επειδη ειναι inventer και κοβει στροφες ο συμπιεστεί πέφτει στα 5 αμπερ και λιγοτερο, 800-1200 watt.
  3) Οταν ξεκιναει, ξεκιναει τοσο ομαλα και προοδευτικά να καταναλωνει που δεν το καταλαβαινει στα φωτα κλπ. Στον μετρητη μετρας 10-10 τα watt να αυξάνονται.

  Ειναι πολύ καλό εργαλειο, μένει να δω πόσα χρόνια θα κρατησει...

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • korniliapapa
  4
  2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά

  το έχω εγκαταστήσει στην κουζίνα και το έχω μόνο ένα μήνα, μέχρι τώρα λειτουργεί πολύ καλά και ζεσταίνει τον χώρο

  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • beleniotispetros
  2
  13 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Έχει τοποθετηθεί σε υπνοδωμάτιο
  Στα θετικά:
  Έχει καλή απόδοση τόσο σε ψύξη όσο και σε θέρμανση, πιάνει γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία
  ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
  Με το άνοιγμα ενεργοποιείται πάντα και ο ιονιστής και θα πρέπει να τον κλείνεις κάθε φορά αν δεν τον θέλεις.
  Το wifi μεγάλο πρόβλημα! Μετά από 30 επαναλήψεις τα ίδια ακριβώς βήματα κατάφερε να συνδεθεί. Λες και δεν έχουμε ξανασυνδεσει συσκευή που μέχρι και το καζανάκι με wifi το'χω.
  Και αφού συνδέθηκε και δούλεψε 2 μέρες κανονικά για άγνωστο λόγο αποσυνδεθηκε και πάμε παλι την ίδια ιστορία 2 ώρες και να μη συνδέεται. Και πες οτι καταφερεις να το βάλεις το ο Θεός να το κάνει wifi ξανα; και βγήκε για κάποιο λόγο η πρίζα; λυπάμαι χάσατε αποσύνδεση. Κόπηκε το ρεύμα; λυπάμαι χάσατε αποσύνδεση...
  Ενώ στο ινβεντορ μια που το συνδεσα πριν 3 χρόνια με την πρώτη προσπάθεια και εκεί συνδεμένο ακόμα, δε πα να κόβεται το ρεύμα, δεν πα να βγάζεις την πρίζα; εκεί συνδεμένο.
  Πήρα συσκευή με wifi και wifi δεν έχω

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Nikos_uk
  4
  10 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Κλιματιστικο με πολλες λειτουργιες οι οποιες εχουν αναφερθει ηδη απο αλλους χρηστες.
  Μεγαλα αρνητικα τα εξης:
  1. Μου ειπε τεχνικος οτι παρα πολλες μαρκες οπως και η toyotomi στην πραγματικοτητα ειναι Midea.
  2. Η ανριπροσωπεια εχει θεμα με τα ανταλλακτικα (ας προσευχηθουμε να μην παθει τιποτα)
  3. Η απουσια του QUIET mode ειναι πραγματικα αισθητη. Εχει 3 σκαλες η low πολυ απλα δεν ειναι αθορυβη, δεν μπορεις να το εχεις ανοιχτο τη νυχτα αν σε ενοχλει ο θορυβος.
  4. Στην λειτουργια Sleep υποτιθεται ριχνει σταδιακα τη θερμοκρασια. Σε αυτη τη λειτουργια το κλιματιστικο κανει συνεχεια τακ τακ απο τις συστολες/διαστολες.

  Σαν αποδοση παντως ειναι οκ. Σε ενα σαλονι που δεν σε νοιαζει να ναι αθορυβο σε καλυπτει.
  Για υπνοδωματιο δεν ειναι.

  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Filippos_Mixailidis
  5
  2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  Το χρησιμοποιούμε για θέρμανση και ψύξη σε φοιτητικό σπίτι 55τμ. Μπορώ να πω πως κάνει πολύ καλή δουλειά! Η δυνατότητα σύνδεσης με wifi είναι ότι καλύτερο ειδικά το χειμώνα! Απο άποψη κατανάλωσης ρεύματος πολύ καλά μιας και οι λογαριασμοί εδώ και έναν χρόνο δεν είναι φουσκωμένοι! Ειναι σχετικά αθόρυβο αλλά σε καμία περίπτωση ο θόρυβος της εξωτερικής μονάδας δεν είναι έντονος.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • GERASIMOS_KOULOURIS
  5
  1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Επιβεβαιωμένη αγορά
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  εξαιρετικό!Το 12αρι σε χωρο περιπου 17 τμ και σε θερμανση που το δοκιμασα, πιανει ευκολα κ σχετικα γρηγορα την επιθυμητη θερμοκρασια,ενω το εντυπωσιακοτερο ειναι η ποιοτητα του αερα,λογικα λογω του ιονιστη.Δεν ξηραινει τα ματια κ το λαιμο οπως τα παλιοτερα ACs κ επιπλεον εχει μια αισθηση..."φρεσκαδας"... να τη πω;Απο καταναλωση που τσεκαρα,εφοσον πιασει την επιθυμητη θερμοκρασια, την διατηρει καταναλώνοντας λιγοτερο απο 0.5 Kw/h!!!

  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Kai_kala_Akaliptos
  5
  7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 22000 BTU

  Ειναι κτηνος! το εχω σε 50+τμ και κανει την δουλεια του ανετα κιολας... Ο λογαριασμος πονάει λιγο οταν ερχετε μετα απο εντονη χρήση στους δυσκολους μήνες του χειμώνα και του καλοκαιριου..αλλα σε αυτο δεν φταιει το συγκεκριμενο κλιματιστικο... οταν εχει να καλύψει 50τμ και ψιλο ταβανι θα πρεπει να δουλεψει αρκετα... παρολα αυτα το καλύπτει....

  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • giannakaris1987
  1
  4 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  Τον χειμωνα δουλευει και δεν σταματαει ο θερμωστατης ! Πηρα το service δεν εβγαλα ακρη γιατι μου ειπαν οτι το επιρεαζει αν ειναι διαμπερες διπλα ....

  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Μέτριος θόρυβος
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Panos-C
  5
  3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Το εχω στην κρεβατοκαμαρα μου (30τμ). Ειμαι πολυ ευχαριστημενος και στην ψυξη και στην θερμανση. Αποδιδει πολυ γρηγορα. Σχετικα αθορυβο (κοιμασαι ανετα).

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • iDim Zikas
  5
  4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Σε σαλόνι 28 τ.μ. με μέτρια μόνωση αποδίδει απίστευτα καλά. Δεν έχω εικόνα ακόμα από καλοκαιρινή περίοδο, αλλά για θέρμανση είναι πρώτο

  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μέτριος θόρυβος
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Nina_dk
  3
  3 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις

  Η λειτουργία wi-fi θέλει πολύ διαδικασία μέχρι να το εγκαταστήσεις και κολλάει τις περισσότερες φορές οπότε όσοι το χρειάζονται και για αυτή τη λειτουργία δεν θα το συνιστούσα... δεν έχει καλή απόδοση στην θέρμανση που το έχω δοκιμάσει (ανάβει και σβήνει συνεχώς με αποτέλεσμα να παγώνει ο χώρος) αρκετά θορυβώδες και το κλιματιστικό μέσα και η εξωτερική μονάδα ..και αφόυ το σβήσεις τρίζουν τα πλαστικά μέρη του κλιματιστικού λόγω διαστολής συστολής.. πολύ ενοχλητικό! γενικότερα στα ίδια χρήματα υπάρχουν και πολύ καλύτερα κλιματιστικά.. μετάνιωσα για αυτή την αγορά..

  • Απόδοση στη θέρμανση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Θορυβώδες
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;
 • Artemis.c
  5
  5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
  στις
  Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

  Η καλύτερη αγορά.που έχω κάνει. Αναφέρομαι στην ψύξη διότι το εγκαταστήσαμε Ιουνιο και έως τώρα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι.
  Το έχουμε στο σαλόνι ( περίπου 30 τμ) και στους 20°C παγώνουμε! Το σπίτι μου είναι ισόγειο 80 τμ και καταφέρνει να δροσίσει όλα τα δωμάτια, ακομα και όταν είχε καύσωνα. Αθόρυβο, πολύ καλή και η λειτουργία που έχει για την υγρασία.
  Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνει για air-condition, διότι και εγώ έκανα μια έρευνα ενός μήνα μέχρι να καταλήξω και σίγουρα ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να είχα κάνει για τα χρήματα που έδωσα.

  • Αθόρυβο
  • Απόδοση στην ψύξη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  Σου φάνηκε χρήσιμη αυτή η αξιολόγηση;

Οι χρήστες είδαν επίσης