Οι στροφες ξεκινανε απο 1500? η πιο χαμιλα?
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
2 Antworten
οι στροφές ξεκινάνε από 0-5 σίγουρα ξεκινάνε κάτω από 800.. οπότε είναι απόλυτα ασφαλές.. έχω κάνει πάνω από 30 αμάξια κανονικα επάγγελμάτικη χρήση..να το πάρεις χωρίς δεύτερη σκέψη
2 Kommentare
Καλησπέρα φίλε μου! Θέλω να ρωτήσω το εξής: Εγω προσωπικά θέλω να ξεκινήσω να γυαλλίζω μόνος μου το αυτοκίνητο με αλοιφές και προϊόντα αλλά δεν το έχω ξανακάνει. Αυτός ο αλοιφαδόρος είναι εντάξει για μένα που είμαι τελείως άσχετος; Επίσης με πόσες στροφές γυαλίζουμε ένα αυτοκίνητο; Και επιπλέον σφουγγάρια παίρνω ότι χρώμα θέλω ή έχουν ιδιότητες που πρέπει να ξέρω;
Καλησπερα κ συγγνώμη για την αργοπορία! Λοιπόν το κάθε σφουγγάρι έχει την ειδικότητα του ανεξάρτητος χρώματος είναι ανάλογα την εταιρεία το σκληρό σφουγγάρι είναι για να αφαιρείς τις ατέλειες με την αντίστοιχη cut αλοιφή υπάρχει το μεσαίο που είναι για γυάλισμα αλλά και one step φυσικά αντίστοιχα με την ίδια αλοιφή ανεξαρτήτως εταιρείς το ανάφερω και το μαλακο σφουγγάρι πουνειναι για το τελικό φινίρισμα με την αλοιφή τελευταίου σταδίου! Από κει και πέρα δεν υπάρχει στάνταρ αριθμός στροφών όλα είναι αντικειμενικά στη εκάστοτε επιφάνεια κ με τη εταιρεία άλοιφη η σφουγγάρι δουλεύεις! Αν ξεκινας τώρα ξεχνα την χοντρή αλοιφή ξεκινά
Με
Μεσαία και δοκίμαζε στροφές να δεις πως ανταποκρίνεται η επιφάνεια που γυαλίζεις με τεράστια προσοχη φας τπ βερνίκι αλλά ναι αξίζει μόνος μπορείς να παίρνεις κ. Δουλειές αρκεί να είσαι σίγουρος ότι κανείς Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι εργάτης αλλά
Κουραστικό πολύ βαρύ αδελφε