Έχω 100 Mbps, forthnet. Συνέχεια η γραμμή πέφτει. Αλλάξαμε το rooter, τίποτα, αλλάξαμε το σπλιτερ ,τίποτα. Εν τω μεταξύ θέλω να κάνω extension στο wifi, γιατί η μπριζα υποδοχής είναι σε υπόγειο. Μπορώ να το κάνω με tp link plc (av600);
See in detail the terms of use for the Product Questions
Έχω 100 Mbps, forthnet. Συνέχεια η γραμμή πέφτει. Αλλάξαμε το rooter, τίποτα, αλλάξαμε το σπλιτερ ,τίποτα. Εν τω μεταξύ θέλω να κάνω extension στο wifi, γιατί η μπριζα υποδοχής είναι σε υπόγειο. Μπορώ να το κάνω με tp link plc (av600);
2 Replies
Αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα από αλλαγή καλωδίων μέχρι ρούτερ τότε η μόνη σου επιλογή είναι να καλέσεις κάποιον ηλεκτρολόγο να κοιτάξει την καλωδίωση του σπιτιού. Αν το ρούτερ συγχρονίζει χαμηλά όσον αφορά τις ταχύτητες ψάξε την απόστασή σου από την καμπίνα καθώς και αυτή μπορεί να παίζει ρόλο στις αποσυνδέσεις. Αν δεν είσαι μακριά από την καμπίνα τότε μάλλον έχει πρόβλημα η καλωδίωσή σου και θα πρέπει να την κοιτάξει τεχνικός. Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με 100άρα Cosmote και η λύση τελικά ήταν η απομόνωση των πριζών της τηλεφωνίας σε όλο το σπίτι που δημιουργούσαν παρεμβολές.