What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
geo__and

Την XG2402 την εχω απο τον Απριλιο. Και το πρωτο πραγμα που ειδα ηταν τα χρωματα τα οποια ηταν εντυπωσιακα για οθονη με TN Panel.

Ειναι απιστευτα γρηγορη οθονη και εχει τρομερη εικονα στα 144Hz. Την εχω για το setup που εχω φτιαξει για την κοπελα μου που παιζει Fortnite και κανει κανα photo-editing, ταινιες κλπ και ειναι τρομερη.

Προσφατα εψαχνε κι ο κολλητος μου οθονη με high refresh rate και του ειπα να ερθει να την δει επειδη ηταν αναμεσα σε αυτην και στην Alienware, και ξετρελαθηκε με τα χρωματα και την ευκρινεια στο fortnite και την παρηγγειλε κατευθειαν μολις πηγε σπιτι.

Θα σου πω αυτο που ειπα και στον κολλητο μου. Αν σε ενδιαφερουν παρα πολυ τα competitive παιχνιδια τυπου csgo/overwatch/fortnite/pubg/lol και εχεις ενα αρκετα high end συστημα, ικανο να pushαρει 200+fps σε αυτα τα παιχνιδια, τοτε παρε την Alienware. Εχει το ιδιο καλα χρωματα αλλα ειναι πολυ πιο γρηγορη (ειναι και λιγο πιο ακριβη βεβαια).

Αν απο την αλλη δεν εχεις τοσο καλο setup ικανο να δωσει τοσα fps, τοτε αυτη ειναι ο,τι πρεπει. Εχει το ιδανικο value for money κι ειμαι σιγουρος οτι θα την ευχαριστηθεις.

Username

2 Replies

Saqhs

Απο εμπειρια στο LOL με 240ΗΖ εχω να πω οτι δεν υπαρχει διαφορα απο τα 144hz..Ισως ελαχιστη που δεν την καταλαβαινεις..Τωρα στο Cs και γενικα στα FPS competitive games εκει ισως δεις..Στο pubg δεν νομιζω να την καταλαβεις ιδιαιτερα την διαφορα..Απλως αυτη η οθονη εχει response time+input lag περιπου 6,5 ms που ειναι αρκετα καλο σε συγκριση με κατι asus στην ιδια τιμη που εχουν 10 και πανω..

2 Comments

stathis.diles

Φίλε απορία! Όταν βάζεις το overdrive στο strong δλδ 1ms παρατηρείs ghosting ή σπασίματα στην εικόνα;

Saqhs

Φιλε συγνωμη αλλα δεν εχω το συγκεκριμενο μονιτορ..Εγραψα με βαση διαφορα τεστ τα οποια εχω βρει απο σαιτ..Πιθανον ομως να εχεις Ghosting οταν το βαζεις στο strong (το λεω βαση εμπειριας απο αλλα μονιτορ).

Username
orestissar7

ευχαριστω ρε φιλε παρα πολυ.. οχι το setup μου δεν ειναι τπτ τρομερο... για overwatch/fortnite και τετοια το θελω... παιζω στα 120-160 fps γενικα αλλα με 60αρα οποτε ειναι πολυ ενοχλητικη

ψαχνω δλδ οθονη ξεκαθαρα για gaming + ωρες στο pc για γραψιμο κλπ αλλα οχι δουλειες οπως photo/video editing οποτε αυτη μαλλον μου κανει

(την alienware εννοεις την 240αρα ε? μπα ξεφευγει αυτη και δεν εχει και νοημα με το συστημα μου)

ευχαριστω πολυ παντως!

Username