Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Pantelis_150

καλησπερα και χρονια πολλα!
εχω τα εξης:
i5 6400
asus b150m-a/m.2
sl8600eps με 600w max απο msystems και ειναι 80 PLUS το οποιο εχει 2x6pin αλλα θα παρω ανταπτορα 2xmolex σε 8pin
επειδη με ενδιαφερει η rx 570 (λογω καλυτερων επιδοσεων απο την 1050ti αλλα και λογω FreeSync) εχω βρει την συγκεκριμενη και θελω να μου πειτε την γνωμη σας.
θα εχω ισως καποιο θεμα η θα δουλεψει κανονικα?
δεν θα ασχοληθω με oc ουτε θα την ζορισω πολύ στα games

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Hi tech love

Χρόνια πολλά. Λοιπόν πολύ καλά σκέφτηκες αυτή την κάρτα λίγο πιο δυνατοί να πάρεις δεν σηκώνει το μηχάνημα σου. αν τη βρεις σε gigabyte η shappe είμαι Καλύτερα. όμως Πρόσεξε την τιμή μαξ 150ε Γιατί η RX rx5500 η 1650 σούπερ είναι πολύ πιο νέες υλοποιήσεις αλλά και καλύτερες. είναι αυτές που σου προτείνω εγώ .570 παλιά πλέον.

2 Σχόλια

Pantelis_150

θα παρω μεταχειρισμενη καρτα και λογω οικονομικων ειμαι αναμεσα σε rx 570 (4gb η 8gb) και 1060 3gb.
περιμενω μονιτορ 1080p 75hz με freesync και ειχα ως επιλογη την rx 570 αλλα ειμαι λιγακι επιφυλακτικος με την πατεντα στο τροφοδοτικο, ενω με την 1060 κουμπωνει απευθειας το 6pin. γνωριζω οτι ο επεξεργαστης μου δεν ειναι για πολλα αλλα χρειαζομαι μια καρτα να παιζω παιχνιδια μεχρι να παρω κονσολα
οποτε θα ηθελα να μου πεις απο θεμα επιδοσεων πια αξιζει στην δικη μου περιπτωση?

Hi tech love

1060 ειναι gsync!!! 570 freesync. μεταχ αυτην ΟΧΙ..διαβασε εδω. 570 580 ναι

Όνομα χρήστη