Θα ήθελα να ρωτήσω ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ να σταματήσω τα black screens και τα κρασαρισματα διοτι την κάρτα την έχω 4 μέρες και παω να μπω valorant στην μέση του τουτοριαλ βγάζει μπεζ οθόνη και μετά μαυρη το ίδιο και στο cs go. Μια συμβουλή ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Θα ήθελα να ρωτήσω ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ να σταματήσω τα black screens και τα κρασαρισματα διοτι την κάρτα την έχω 4 μέρες και παω να μπω valorant στην μέση του τουτοριαλ βγάζει μπεζ οθόνη και μετά μαυρη το ίδιο και στο cs go. Μια συμβουλή ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ
5 Απαντήσεις
I also have same experience. after 3 days install and re-install, finally i've found the solution in the BIOS setting. I disable "ANTI SURGE SUPPORT", and thanks God, it never crash again what ever driver version installed. I am using Asus Motherboard.
Αν το εφτιαξες το θέμα πες μου. Και μένα τι έκανες γιατί έχω το ίδιο προβλημα και την έχω πανω στο γραφείο και κάθετε
Καλημερα,αν δεν έχεις λύση το πρόβλημα σου θα σου πω τι δούλεψε σε εμένα,διέγραψε τους drivers και ότι φακέλους έχει στα programm files από την κάρτα κάνε restart κατέβασε τους νέους drivers,όταν κάνεις extract το φάκελο θα πάει να κάνει αυτόματα εγκατάσταση ακύρωσε το ΜΗΝ εγκατάστασης το adrenalin εκεί είναι το πρόβλημα πήγαινε πίνακα ελέγχου διαχείριση συσκευών και βρες την κάρτα σου και κάνε εγκατάσταση χειροκίνητα από το φάκελο που έχεις κατεβάσει από τους νέους drivers.Δες αν σου δουλέψει απλά το μείον είναι δεν θα έχεις το adrenalin
3 Σχόλια
Αν το εφτιαξες το θέμα πες μου. Και μένα τι έκανες γιατί έχω το ίδιο προβλημα και την έχω πανω στο γραφείο και κάθετε
Φίλε εμένα crasharei με διαφορά χρώματα ή οθόνη μια μπλε μια μαύρο μια άσπρο κόκκινο κτλπ λες να δουλέψει και σε εμένα αυτό που είπες; να κάτσω να το κάνω γιατί δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτό το θέμα
Γεια σας παιδια και χρονια πολλα εμενα τελικα δεν ηταν το παραπανω που σας ειπα σε καποιον φιλο μου δουλεψε εμενα οχι,τελικα μετα απο τοση ταιπωρια βρηκα την ηταν.. ειχα βαλει απο το bios τις ραμ την επιλογη XMP για να μου τις συνχρονιση στα 3200 που ηθελα αν το εχετε επιλεξει καντε disable 3 μηνες τωρα και ουτε ενα crash πιστευα πως ηταν καρτα γραφικων για την τοπεθετησα μετα απο καιρο και δουλευα μηνες με XMP χωρις προβλημα και δεν πηγε ο νους μου με τιποτα εκει