Είμαι ανάμεσα σε αυτό και mi 9 tpro τι λέτε? Επειδή όμως είμαι φαν μουσικής και έχω σούπερ ακουστικα sony noise canseling γιαυτό κολλάω....
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Είμαι ανάμεσα σε αυτό και mi 9 tpro τι λέτε? Επειδή όμως είμαι φαν μουσικής και έχω σούπερ ακουστικα sony noise canseling γιαυτό κολλάω....
1 Antwort
Όταν εννοείς μουσική τι θες να πεις;
Γιατί στο xz1 που έχω είναι πολύ χαμηλή η ένταση αν και ποιοτική από τα ακουστικά.
Γίνετε όμως ποιότητα και χαμηλή ένταση;
Θα τα ήθελα μαζί ας πούμε.
Από εκεί και πέρα το xz2 φαντάζομαι εάν κρίνω από το δικό μου θα είναι πολύ κοφτερό και γρήγορο με ένα καθαρό UI δίχως προβλήματα.
Αλλά το Xiaomi είναι με μεγαλύτερη οθόνη σαφέστατα καλύτερη αυτονομία και να υποθέσω κάμερες στην φωτογραφία.
Προσωπικά θα πήγαινα Xiaomi ,τα Sony εάν θελήσεις να το πουλήσεις θα πρέπει να το σκοτώσεις κυριολεκτικά γιατί κανείς δε θα θέλει.
5 Kommentare
Σαν κινητό είναι χαμηλή αλλά τα ακουστικά που έχω είναι σούπερ συν άψογο noose canselling δεν ακούω τίποτα έξω με ldac να ξέρεις ότι το κινητό με καλά ακουστικά είναι ποιο τέλειο από οτιδήποτε το xz1 έχω και εγω
Mουσικη με ακουστικα σιγουρα καλυτερο το ΧΖ2,αλλα σαν συνολο το mi 9 tpro ειναι καλυτερο..καλυτερο επεξεργαστη,μεγαλη οθονη,καλυτερες καμερες..γρηγορη φορτιση κ.α ειναι και πιο φθηνο..το ΧΖ2 επρεπε να κοστιζει 300ευρω..
Ε στο οδιο πανω κατω θα πας;
Μήπως να κοιτάξεις σε lg πλευρά που εχουν πολύ καλό ήχο;
Φυσικά το xz2 δε θα το αγοράσεις πανω απο 250 , καινουργιο η ελαφρά μεταχειρισμένο.
Μπορεί να βγει στην σέντρα τωρα BF .
Σημερα μ φερανε ενα lg g7 thing και ενα xz2 ποιο απο τα δυο να παρω?
Δυσκολα!
Το lg θα έχει καλύτερη απόδοση σε κάμερα εχει ξεκλειδωτο camera 2.api για gcam και εχει manual ρυθμίσεις για τους μύστες στο βίντεο , δε ξερω εαν θα παρει την 10 android το xz2 σίγουρα .
Απο ηχο και τα 2 στέρεο με καλουδια στον ηχο στα ακουστικά.
Απο μπαταρία ιδια πάνω κάτω .
Το xz2 εχει πιο καλογραμμένο ui ως sony που ολα πανε μπαλα , μπορει και το lg ομως , μη κατακρίνουμε χωρις να ξέρουμε!
Και τα 2 δεν εχουν πωλήσεις και η μεταπωλιτικη αξια ειναι στα τάρταρα.
Σερβις sony σε 2 με 3 σημεια στην Αθήνα το lg στην procordia .
Τι να σου πω;
Ισως η εμφάνιση γίνει οδηγός σου λοιπόν .
Ας διαλέξει το μάτι εαν δεν ενδιαφέρεσαι πολύ και απόλυτα για το προβάδισμα που δινω στο lg σε κάμερα.