Καλησπέρα!
Το τελευταίο δίμηνο τι κινητό έχει πάρει κατηφόρα... Ενώ όλα κυλουσαν κανονικά, ξαφνικά εμφανίζει όλα τα προβλήματα μαζί... Το πρώτο πρόβλημα που μ εμφάνισε είναι ότι ζεσταίνεται πολύ εύκολα! Παίζω games και μου ανεβοκατεβαζει την φωτεινότητα αυτόματα, ενώ έχω απενεργοποιησει αυτή την δυνατότητα + ότι έχω κάνει επανεκκινησεις και απενεργοποιησεις! Επίσης, μετά την ενημέρωση που έγινε πριν μια εβδομάδα του Android 10.0, εμφανίζει κι άλλα προβλήματα όπως να μην ανταποκρίνονται οι ρυθμίσεις επανειλημμένα και γενικά να κολλάει λίγο.. Το κουμπι αφής, πολλές φορές δεν λειτουργεί και το πληκτρολόγιο ή δεν εμφανίζεται ή αφού εμφανιστεί και κατεβάζω την μπάρα, δεν εξαφανίζεται και κρασαρει για μερικά δευτερόλεπτα... Σας εμφανίζει και εσάς κάποια από τα παραπάνω;; έχω αρχίσει και ανησυχώ μήπως φταίει και η ραμ γιαυτό, αλλά δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για να την ενισχύσω!!
1 Kommentar
Η συγκεκριμένη εφαρμογή, είναι εγκατεστημενη εδώ και 1μιση χρόνο... Δεν νομίζω να ευθύνεται αυτή... Κατέβασα ένα app για booster και μου λέει πως χρησιμοποιείται η μισή ραμ συνεχώς... Πιστεύω αυτό ευθύνεται..! Πως μπορώ να την απελευθερώσω; (να σημειωθεί πως κλείνω όλες τις εφαρμογές συνέχεια χωρίς να μένουν στο παρασκήνιο, μπαίνω και στην διαχείριση τηλεφώνου συνεχώς, κάνω και ψύξη πλέον με την νέα εφαρμογή που εγκατέστησα και μπορώ να πω πως δεν ζεσταίνεται τόσο πλέον)
Σας ευχαριστώ πολύ!!!