What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
dj84

Καλημέρα. Αν κάποιος έχει το μοντέλο θα ήθελα μια βοήθεια. Οταν σκουπισα την οθόνη για πρώτη φορά παρατήρησα ότι το πανελ δεν είναι κολλημενο στο πλαίσιο στις άκρες. Αν βάλεις μια ελαφριά πίεση βλέπεις οτι διαχωριζεται απο το μεταλλικό πλαίσιο και δημιουργειται ενα κενό γύρω στα 3-4 χιλιοστά. Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί δεν το εχω ξαναδεί σε τηλεόραση. Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει το μοντέλο αν ισχύει και στο δικό του?

Username

1 Reply

lugal7

Καλημέρα. Εγώ την έχω, το απόγευμα που θα επιστρέψω σπίτι απο τη δουλειά θα το τσεκάρω και θα σου απαντήσω. Που ακριβώς ασκείς πίεση; Στο πάνελ ή επάνω στο μεταλλικό πλαίσιο;

4 Comments

dj84

Ευχαριστώ πολύ. Στο πανελ ασκω πίεση οχι στο πλαίσιο. Πιο αισθητη η αποκολληση ειναι στο κέντρο της κάθε πλευρας. Μου φαίνεται πολυ περίεργο για αυτη την τηλεόραση.

lugal7

Το έκανα ελαφρώς χθες στο δικό μου πανελ, και χωρίς να θέλω να σε ανησυχήσω, δεν παρατήρω κάτι παρόμοιο. Αν είσαι εντος εγγύησης, μην το αφήσεις, ειδικά σε κάτι που αφορά θέμα πανελ. Συμβουλευτικά, πρώτα επικοινώνησε με την τεχνική υποστήριξη της SONY μήπως τους στείλεις κάποιες φωτογραφίες να μάθεις εγκυρα τι ισχύει, πριν επισκεφθείς το κατάστημα που το αγόρασες. Αν χρειαστείς κάτι , στείλε μου.

dj84

Καλησπέρα. Καταρχήν ευχαριστώ και πάλι. Εχω ήδη επικοινωνήσει με την τεχνική υποστήριξη της Sony και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό για αυτό και μπηκα στην διαδικασία να ρωτήσω κάποιον που την έχει, για να είμαι σίγουρος γιατι γενικά δεν εχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος με την εξυπηρέτηση της Sony στο παρελθόν. Δυστυχώς με επαληθευουν για άλλη μια φορά...

lugal7

Ο,τι είναι να κάνεις καντο εντός εγγύησης γιατί μετά δεν αναγνωρίζεται τπτ. Κατα τα άλλα είναι ενα πολύ καλό μοντέλο με ιδιαιτέρως έντονα και όμορφα χρώματα.

Username