What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
ILIAS_TZANTAS

Εχω παρατηρησει, μετα απο 6 σχεδον μηνες χρησης, συχνες διακοπες στο ινερνετ και ειδικοτερα στη φορτωση netflix που πολλες φορες επηρεαζει και τη χρηση του magic control... Στην αρχη πιστευα οτι φταιει ο παροχος internet, αλλα συνειδητοποιησα οτι το προβλημα (πολυ συχνα πλεον) εξακολουθει ειτε τη συνδεω με wifi ειτε με ethernet και εχω αποκλεισει πλεον υπαιτιοτητα ποιοτητας συνδεσης διαδικτυου.... Απο ξενα φορουμς διαβαζω παρομοια προβληματα με αποσυνδεση (αυτοματα) wifi που δεν λυνεται ουτε και μετα απο αντικατασταση motherboard... αντιμετωπιζει κανείς το ιδιο προβλημα ή εχει βρει καμια λυση;

Username

2 Replies

iraklis_georgiadis43

Έχει θέμα το μοντελο με τα καλώδια τις τα οποία είναι τσακισμενα και βραχυκυκλωνει, θέλει άνοιγμα από πισω και ισιωμα των καλωδίων
https://youtu.be/gRrBZ2Eu5-I

2 Comments

ILIAS_TZANTAS

Ευχαριστώ πολύ!
3 χρόνια μετά την αγορά το πρόβλημα συνεχίζει και φάνταζε άλυτο.... Μακάρι να δουλεψει...
Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμασω

ILIAS_TZANTAS

Δουλεύει μια χαρα, αφοτου ισιωσαν τα καλωδια.. Ευχαριστώ και πάλι!

Username
soraya montenegro

Εγω σε λιγο καιρο κλεινω χρονο και δεν το εχω αντιμετωπησει αυτο. Οτι κολλημα σε εφαρμογη υπηρχε ηταν θεμα update ειτε εφαρμογης ειτε firmware. Εφοσον ειναι σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα γιατι οχι ενα τηλεφωνο ή μια επισκεψη σε καποιο service, ειδικα αν ειναι γνωστο προβλημα θα παει αμεσα για επισκευη (καταλαβαινω οτι δεν ειναι το πιο ευκολο να πηγαινοφερνουμε ενα νταμαρι 55 ιντσες).

1 Comment

ILIAS_TZANTAS

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. με χαροποιει το γεγονος οτι μαλλον προκειται για μεμονωμενη περιπτωση και αρα θα υπαρξει ανταποκριση... πραγματι, η μεταφορά της για επισκευη δρα αποθαρρυντικα και για το λογο αυτο την ανοιξη που δηλωσα βλαβη και ηρθε ο τεχνικος αποφασισαμε να δωσουμε λιγο χρονο δοκιμαζοντας λυσεις με το ιντερνετ και κατοπιν να προχωρησουμε σε αντικατασταση επεξεργαστη, αν χρειαστει.... κατι που τελικα, για την παρουσα φαση, φαινεται η πιο ιδανικη λυση και ελπιζω να μη χρειαστει τπτ παραπανω... παντως για καθε εξελιξη θα ενημερωσω..

Username