What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Thomas_Che

Πωπωωωω κ νομιζα ειμαι ο μονος με τα ιδια προβληματα... Απεκτησα περυσι την 55SK8100pla
Με πεταει απο το Internet (wifi) κ δν με αφηνει να ξανα συνδεθω παρα μονο εαν την βγαλω απο την πριζα.
Δεν λειτουργει το τηλεκοντρολ , ο κερσορας εξαφανιζεται , δν αλλαζει καναλια κτλπ.
Eκανα κ επαναφορα εργοστ ρυθμ αλλα τπτ. Η μονη λυση ειναι δλδ το εθερνετ???

Username

1 Reply

iraklis_georgiadis43

Έχει θέμα το μοντελο με τα καλώδια τις τα οποία είναι τσακισμενα και βραχυκυκλωνει, θέλει άνοιγμα από πισω και ισιωμα των καλωδίων
https://youtu.be/gRrBZ2Eu5-I

1 Comment

Nikolaos_Boskoglou

Όντως έχει θέμα με τα καλώδια που συνδέουν την μητρική με την πλακέτα του wifi. Τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ στην ίδια tv .Την άνοιξα αποσύνδεσα τα καλώδια που συνδέουν την μητρική με την πλακέτα του wifi, τα ίσιωσα γιατί ήταν όντως τσακισμένα από την εταιρεία για να προσαρμοστούν καλύτερα, έβαλα ταινίες στα σημεία που ίσιωσα ούτως ώστε να μην ξανατσακίσουν και ξανασύνδεσα τις πλακέτες με προσοχή (προσοχή μόνο αυτά τα καλώδια) . Ξαναέκλεισα το καπάκι της tv και η TV δουλεύει όπως την αγόρασα , δηλαδή δουλεύουν όλα κανονικά. ( Το servis μου είπε ότι θέλει αλλαγή η πλακέτα του wifi) . Ευχαριστώ Νίκος.

Username