Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Sot_Kas

Καλησπέρα lg sk8100 49' αρχή σε να κάνει κόλπα και σε μένα να χάνει το wifi Και να εξαφανίζεται το magic mouse Την κλείνεις την ανοίγεις και δουλεύει μέχρι να ξανακολησει .. και ένα καινούργιο έχει εμφανιστεί το airplay μετά την τελευταία αναβάθμιση το οποίο το σβήνω και ξαναεμφανίζεται ... Έχει βρει κανείς λύση στο service μου είπαν να την πάω για αλλαγή πλακετακι wifi Bluetooth

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

iraklis_georgiadis43

Έχει θέμα το μοντελο με τα καλώδια τις τα οποία είναι τσακισμενα και βραχυκυκλωνει, θέλει άνοιγμα από πισω και ισιωμα των καλωδίων
https://youtu.be/gRrBZ2Eu5-I

Όνομα χρήστη
FireGate_13

και εμένα έχει αρχίσει το wifi και κάνει νερά. εκεί που έπιανε full τώρα σέρνει.. Α΄λλαξε το κανάλι στο wifi router σου και ξαναδοκίμασε, μεχρι τώρα αυτό κάνω. ¨Οσο για το airplay δεν ειναι κάτι κακό. μεταφέρει την εικόνα απο iphone/ipad στην tv σου. Πληρώθηκε η LG να το κάνει μόνιμο? δεν με ενοχλεί.

3 Σχόλια

DIMITRIOS_GKIONIS

Καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα και δεν μπορω να το λυσω.Ειμαι σχετικα πισω για να μπορω να δωσω λυση. Το ρουτερ εδινε ασυρματα wi-fi σε 2 κινητα και στην TV τωρα δινει στα κινητα αλλα οχι στην TV.Βαζω το δικτυο και τον κωδικο αλλα τιποτα. Η ταμπελα που μου βγαζει λεει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΤΥΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τον χρονο σας.

iraklis_georgiadis43

Έχει θέμα το μοντελο με τα καλώδια τις τα οποία είναι τσακισμενα και βραχυκυκλωνει, θέλει άνοιγμα από πισω και ισιωμα των καλωδίων
https://youtu.be/gRrBZ2Eu5-I

FireGate_13

εγώ παίδες αφαίρεσα την soundbar που ήταν πάνω στα πόδια της TV , την έβαλα απλά απο μπροστά της και τώρα τζετ το ιντερνετ.

Όνομα χρήστη
NIKOS_TSACHAKIS

Καλημέρα δεν είχα τέτοια προβλήματα στην δική μου, όσο για το aiplay προσωπικά δεν με ενοχλεί γιατί έχω macbook, τώρα αν απο το service σου είπαν για αλλαγή πλακέτας πήγαινε και άλλαξε την, εμένα μου δώσανε 5ετη εγγύηση στην δική μου 55αρα βέβαια.

Όνομα χρήστη