La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Nikoscool_Nikoscool

Διάβασα ότι κάνει οριζόντιες φωτεινές λωρίδες σε σκούρες σκηνές, αυτό ισχύει και πόσο ενοχλητικό είναι; Επίσης αν θέσεις το local dimming στο off διορθώνεται το πρόβλημα;

Nume de utilizator

1 Răspuns

Kostas Kanak

Ναι φίλε χτες την αγόρασα και μου το κανει.Σε πολυ σκούρες σκηνές διακρίνεις στην μιση οθόνη μαύρο και στην αλλη μισή αχνό μαυρογκρί. Για να μη περιμένεις καποια σκοτεινή σκηνή μπορείς να το δεις την ωρα που αλλαζεις κανάλι αυτο το ενα δευτερόλεπτο που δείχνει μαυρη την οθονη μεχρι να μεταβεί στο αλλο καναλι φαίνεται η μιση οθόνη σκούρο μαυρο και η αλλη αχνή. Εκανα αυτο που γράφεις και έστρωσε προς το παρόν. Απενεργοποιησα δηλαδη τον τοπικό φωτισμό Led. Πολυ καλη τηλεόραση, πολυ ωραία χρώματα αλλά με φοβισε αυτό λιγο. Θα δείξει...

2 Comentarii

Nikoscool_Nikoscool

Ωραία γιατί ενδιαφέρομαι για την αγορά της. Απτή στιγμή που το απενεργοποιησες είσαι ικανοποιημένος; Θα την πρότεινες; Γιατί από τη στιγμή που αυτό λύνεται θεωρώ τσάμπα λεφτά να δώσεις δύο και τρία εκατοσταρικα παραπάνω για να πάρεις το αμέσως επόμενο μοντέλο που κι εκεί θα έχει το ίδιο θέμα αλλά μάλλον σε μικρότερο βαθμο. Ευχαριστώ!!

Kostas Kanak

Μια χαρα ειναι. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εβαλα ταινια bluray 1080 και δειχνει τελεια.Οπως επισης και το Netflix. Αρκει να κανεις και τις καταλληλες ρυθμισεις εικονας και ηχου. Πιστεω κι εγω να μην δημιουργηθει κι αλλο θεμα στην πορεια.

Nume de utilizator