Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
KYRIAKOS_LOGAROUDIS

Καλησπέρα παιδιά είμαι κάτοχος της 49" SJ810V μοντέλο του 2017 (το ακριβώς προηγούμενο μοντέλο απο το δικό σας)δυστυχως τα προβλήματα είναι παρόμοια και στα επόμενα μοντέλα απο ότι διαβάζω , η δικιά μου δούλεψε σχεδόν άψογα 20 μήνες μετά αρχίσαν τα προβλήματα την έχω στείλει δύο φορές στο service για αλλαγη πλακέτας wifi δυστυχώς η κατάσταση βελτιώνονταν για 3-4 μήνες μόνο μετά πάλι τα ίδια το wifi νεκρό το magic control λειτουργεί με με τις ορέξεις του η μάλλον δεν λειτουργεί , πλέον την χρησιμοποιώ μόνο με ethernet αλλά και πάλι το magic σχεδόν νεκρό ( χρησιμοποιώ ενα παλιό τηλεκοντρολ ), έχω κάνει πολλάκις επαναφορά στην τηλεόραση και επανασυνδέσεις στο magic πλέον η κατάσταση δεν βελτιώνεται και πλέον με πετάει έξω και με σύνδεση ethernet ανοιγοκλείνει μόνη της και έχει αρχίσει να κολλάει και στα usb θα την ξαναστείλω για επισκευή μιας που είχα κάνει επέκταση εγγυησης από το κατάστημα αλλά με αυτά που διαβάζω μάλλον χρησιμοποιούνται η ίδιες πλακέτες και στα επόμενα μοντέλα ,εκτός αυτού η όλη διαδικασία είναι τραγική 20 μέρες περίπου για εργασία 3 λεπτών. ( για να μην υποθέσουν κάποιοι φίλοι ότι φταίει το ιντερνετ έχω γραμμή 100 και όταν λειτουργούσε άψογα είχα 50 , οι άλλες συσκευές λειτουργούν κανονικά). Καλό απόγευμα σε όλους.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

ILIAS_TZANTAS

Ευχαριστώ για την απάντηση... Αφού, απ'οτι φαίνεται, είναι εγγενες πρόβλημα της LG γιατί δεν προβαίνει σε αντικατάσταση των τηλεοράσεων; Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες τακτικές η LG.....

Όνομα χρήστη