Έχω μια LG 49UJ670V εδώ κ 2.5+ χρόνια. Είχα κι εγώ στην αρχή πρόβλημα με το WiFi. Δοκίμασα και έκλεισα το Quick start στις ρυθμίσεις και έφτιαξε. Το διάβασα σε φόρουμ εξωτερικού. Εδώ κ 1 μήνα ξανά τα ίδια. Διαπίστωσα ότι:
Ενώ είναι συνδεδεμένη με το WiFi δεν φορτώνει τίποτα από το ίντερνετ. Την ίδια ώρα κινητά κ λαπτοπ μια χαρά μέσω WiFi. Μέσω του browser της μπήκα στο fast.com και η ταχύτητα ήταν πρακτικά μηδενική. Το ίδιο αν ήταν συνδεδεμένη με καλώδιο ethernet μέσω WiFi repeater. Άνοιξα ξανά το quick start στις ρυθμίσεις και έφτιαξε το πρόβλημα. Γενικά παρατήρησα ότι μια φορά την μέρα πρέπει να κάνω αυτή την σκαντζα Quick start on και off αντίστοιχα. Δεν ξέρω τι έχει.
Όταν την είχα πάρει, πήρα το customer service και η απάντηση ήταν να έρθουμε να την πάρουμε και αν δεν έχει κάτι, 50€. Επειδή έλυσα το θέμα μέσω διεθνών φόρουμ δεν το έκανα. Άλλωστε η λύση δούλεψε για 2.5 έτη. Δεν σου πάει ο νους για hardware πρόβλημα έχει.
Αν ξέρουν ότι φταίει η κάρτα δικτύου όπως λέτε πολλοί και δεν στο λένε, αν, τότε τι να πω. Στα διεθνή φόρουμ λένε για λογισμικό πρόβλημα.
Δεν έχω όρεξη να τους ξαναπάρω, δεν είναι και στην εγγύηση. Αν δεν βρω άκρη θα πάρω ένα tv box λιγότερο θα στοιχίσει.