La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
lek34z750

Φιλε μου ILIAS_TZANTAS ειμαι κ γω κατοχος μιας 8100 αλλλα σε 49 ιν πραγματι κ σε μενα κανει τα ιδια οσον αφορα το internet( δεν μπορει να συνδεθει καθολου ενω φαινεται στο εικονιδιο οτι ειναι συνδεμενη, το royter την διαβαζει κανονικα γιατι την βρισκει σαν συσκευη κ μαλιστα συνδεμενη, το magic control μερικες φορες μπερδευει, μαλλον δεν δουλευει καθολου χαχαχαχ) το περιεργο ειναι οτι εαν κανω συνδεση με το κινητο μου(hot spot) μπαινει στο net κανονικα , απο τα λιγα που διαβασα σε foroum ολοι μιλανε για προβληματα απο τυχον αναβαθμιση λογισμικου που κανει h ΤV.Δεν ξερω πως γινεται να βαλουμε ξανα το αρχικο firmware που ειχε η τηλεοραση οταν την πηρα(Απρ. 2019)
Εσυ βρηκες λυση? Firmware εχω το 4.10.65

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

iraklis_georgiadis43

Έχει θέμα το μοντελο με τα καλώδια τις τα οποία είναι τσακισμενα και βραχυκυκλωνει, θέλει άνοιγμα από πισω και ισιωμα των καλωδίων
https://youtu.be/gRrBZ2Eu5-I

Nume de utilizator
Sot_Kas

Και γω μια sk8100 49' αρχή σε να κάνει κόλπα με wifi αποσύνδεσεις .. και magic mouse να μην λυτουργει .. Την κλείνεις την ανοίγεις δουλεύει κανονικά .. μετά ξανα τα ίδια Έχει βρει κανείς καμιά λύση; ...
Και ένα καινούργιο έχει εμφανιστεί το airplay ... Το σβήνω και ξαναεμφανίζεται δεν φεύγει

Nume de utilizator
ILIAS_TZANTAS

Δυστυχως δεν βρηκα.... σε μενα συνδεεται κανονικα αλλα πολυ συχνα αποσυνδεεται και μερικες φορες απενεργοποιειται μονο του το wifi της τηλεορασης....δοκιμασα ματαια και αλλο ρουτερ..... ο κατα τοπο τεχνικος της lg το αποδοδιδει κατα κυριο λογο στον παροχο ιντερνετ (hol εχω) αναφεροντας μου οτι σε ωρες αιχμης ειναι συχνο φαινομενο και αφηνει ενα περιθωριο για πιθανο κολλημα στον επεξεργαστη... οσον αφορα την εκδοση λογισμικου δεν το εχω δει αλλα για να επανελεθει στην προηγουμενη εκδοση ισως να βοηθησει η επαναφορα ρυθμισεων και μετεπειτα μη αποδοχη αναβαθμισης... για ο, τι νεοτερο θα ενημερωσω

4 Comentarii

lek34z750

ILIA, εχθες εβγαλε κ αλλη αναβαθμιση την περασα αλλα παλι τα ιδια, με επαναφορα αρχικων ρυθμισεων που εκανα παραμενει η τελευταια κ πιο προσφατη ενημερωση , δεν γυρναει πισω, αντε να δουμε τι θα κανουμε . θα παρω τηλ κ τον Κοτσωβωλο απο εκει την πηρα για να την στειλω στο service

Nikos_PSaroudakis47

Ηλία καλησπερα. Το έλυσες το θέμα τελικά. Εχω κι εγώ lg 49αρα και το τελευταίο εξάμηνο μου κάνει κάτι τέτοια. Νόμιζα ειναι το ρουτερ αλλά και με νέο ρουτερ που μου εστειλαν παλι τα ιδια.Κολαει συχνα στο νετφλιξ, και αποσυνδεεται το wifi. Αν βρήκες λυση, πες μου σε παρακαλω

ILIAS_TZANTAS

Καλησπερα Νικο. Δεν βρεθηκε λυση οριστικη. Αναβαθμισα τη συνδεση internet σε vdsl και απλως μειωθηκαν οι αποσυνδεσεις χωρις να εξαλειφθουν και κυριως παρεμενε το προβλημα με το συγχρονισμο του magic control. Απευθυνθηκα στην lg και μου αντικατεστησαν την πλακετα εντος εγγυησης. Μετα την αλλαγη ελαχιστοποιηθηκαν οι αποσυνδεσεις αλλα το control εξακολουθουσε να μην λειτουργει σωστα... Παρατηρησα οτι αποσυνδεοντας την τηλεοραση απο το internet, το control λειτουργουσε κανονικοτατα, οποτε μαλλον ειναι καποιο εγγενες προβλημα της lg.. για οτιδήποτε νεοτερο θα ενημερωσω... αν βρεις κ εσυ κάποια λυση, αναμενω..

Nume de utilizator