Νομίζω αναφέρεις λάθος μοντέλο lg πάντως λίγο που το έψαξα πρέπει να είναι η μονη στις 43 ιτζές και μετα πάει η ίδια με το καλο tv control η 6950 οποτε η ίδια είναι σαν tv, που έχει local dimming Δυστυχώς οι 62xx 63xx 64xx 65xx δεν έχουν.
Dimitris.papachristos εντέλει αγόρασα την 6950 ώστε να "κερδίσω" το smart control, στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ήταν πανομοιότυπες με την 6750, εξαιρουμένου του local dimming, το οποίο δεν διαθέτει.
Τσεκάροντας μέσω displayspecifications.com διαπίστωσα πως με την εξαίρεση των διαστάσεων, η 50'' δεν διαθέτει τα χαρακτηριστικά Local Dimming / Wide Color Gamut, σε σύγκριση με την αντίστοιχη 43'' πάντα.
Οι διαφορες αναμεσα στην 6750 και 6950 ειναι οι εξης
1)η 6950 στον ηχο εχεο και DTS surround x (προσωπικα δεν μου αρεσει η ρυθμιση αυτη)
2) το magic remote control
εχω και τις 2 για την 6750 αγορασα το MR18 χωριστα
E ναι και γω την αγόρασα παιδιά από το media κουράστηκα να περιμένω για καμια καλή προσφορα στην 6750 πριν λίγες ώρες παρέλαβα.
Οποιος βρει καλές ρυθμίσεις εικονας ας σφυρίξει εδώ να τις δοκιμάσουμε. Για TV είναι ok όταν το γύρισα σε ταινίες δεν έβλεπα χριστό.
Παιδιά ξέρει κανεις το hybrid της ερτ πως δουλεύει? Το menu στα κανάλια έχει 2 επιλογές έτσι ενεργοποίησα την αυτόματη έναρξη πάω στα κανάλια της ερτ αλλα δε βλέπω τίποτα, πρέπει να κάνω κάτι?
9 Коментара
radeon9700 είμαι και εγώ στο ίδιο μονοπάτι, έχω καταλήξει στην εξής τριάδα : 6500, 6750 και 6950. Τι άποψη έχεις φίλε;
Και εγω μεταξύ6750. & 6950. Έχει ομως διαφορά η 50 απο την 43 πέρα απο τις ιντσες;
Dimitris.papachristos εντέλει αγόρασα την 6950 ώστε να "κερδίσω" το smart control, στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ήταν πανομοιότυπες με την 6750, εξαιρουμένου του local dimming, το οποίο δεν διαθέτει. Τσεκάροντας μέσω displayspecifications.com διαπίστωσα πως με την εξαίρεση των διαστάσεων, η 50'' δεν διαθέτει τα χαρακτηριστικά Local Dimming / Wide Color Gamut, σε σύγκριση με την αντίστοιχη 43'' πάντα.
Οι διαφορες αναμεσα στην 6750 και 6950 ειναι οι εξης
1)η 6950 στον ηχο εχεο και DTS surround x (προσωπικα δεν μου αρεσει η ρυθμιση αυτη)
2) το magic remote control
εχω και τις 2 για την 6750 αγορασα το MR18 χωριστα
Οκ τηα αγόρασα και εγω την 6950 απο media σε προσφορά. Τωρα θέλω να πειραματιστω λίγο με τις ρυυμίσεις
E ναι και γω την αγόρασα παιδιά από το media κουράστηκα να περιμένω για καμια καλή προσφορα στην 6750 πριν λίγες ώρες παρέλαβα.
Οποιος βρει καλές ρυθμίσεις εικονας ας σφυρίξει εδώ να τις δοκιμάσουμε. Για TV είναι ok όταν το γύρισα σε ταινίες δεν έβλεπα χριστό.
Παιδιά ξέρει κανεις το hybrid της ερτ πως δουλεύει? Το menu στα κανάλια έχει 2 επιλογές έτσι ενεργοποίησα την αυτόματη έναρξη πάω στα κανάλια της ερτ αλλα δε βλέπω τίποτα, πρέπει να κάνω κάτι?
καλησπερα παιδια την περιμενω κ εγω απο media εχουν το τελευταιο λογισμικο (https://www.lg.com/gr/support/support-product/lg-43UK6950PLB ) η θελουν αναβαθμιση?
ΟΚ εκανε τελικα απο μονη της ενημερωση... απλα τελεια TV για 399€ ;)