Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Antony_Georgiadis

Παίδες μια ερώτηση. Θα φτιάξω ένα pc με ryzen 5 2600x. Είναι καλύτερη αυτή η μητρική ή η b450 tomahawk;;; Δεν έχω σκοπό να κάνω oc κτλ τον επεξεργαστή.

Benutzername

1 Antwort

jim_papabill

Δεν ξέρω αν έχεις ήδη τον επεξεργαστή αλλά αν δεν τον έχεις αγοράσει θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για τον ryzen 5 3600. Εφόσον δεν ενδιαφέρεσαι για oc τότε δεν έχει νόημα ούτε το να πάρεις τον 2600x απ'τον 2600 (ή 3600 για λίγα παραπάνω χρήματα) ούτε να πάρεις X470 αντί για B450.

3 Kommentare

Antony_Georgiadis

Είχα σκοπό να παραγγείλω αυτόν φίλε μου μαζί με μια b450 ήx470 αλλά διάβασα πολλά άσχημα σχόλια στο φόρουμ της msi για τα καινούργια bios ,που δεν δούλευαν για πολλούς κ δεν θέλω να μπω κ εγώ σε αυτή την διαδικασία. Δεν είμαι γνώστης κ προτιμώ να έχω ήσυχο το κεφάλι μου.

jim_papabill

Εγώ συνδίασα αυτή με 3600 και δεν είχα κανένα πρόβλημα να πω την αλήθεια. Και ένας φίλος την Aorus B450M με 3700 και επίσης δεν είχε θέμα. Απλώς χρειάζεται ένας bios update με έναν παλαιότερο επεξεργαστή. Βέβαια αν δεν θες να ασχοληθείς μπορείς να ζητήσεις απ'τον κατάστημα που θα πάρεις μητρική να στο κάνουν για 10-20 ευρώ. Αλλιώς μπορείς να περιμένεις λίγο και σε 1-2 βδομάδες θα αρχίσουν να βγαίνουν Β450 και Χ470 με τα καινούργια BIOS. Απλώς είναι αρκετά μεγάλη η διαφορά στις επιδόσεις, γι'αυτό "επιμένω". Βέβαια και ο 2600 είναι μια χαρά.

Aimrush420

Καλησπερα,επειδη εχω παραγκειλει την συγκεκριμενη motherboard,ειμαι αναμεσα στο 2700x και τον 3600.Θα προτιμουσα τον 3600 αλλα φοβαμαι μην εχω θεματα με το bios και κλαιω τα λεφτα μου.Απ τη στιγμη που δεν υποστηριζει bios flashback, και δεν εχω καποιον παλιοτερο επεξεργαστη ειμαι καταδικασμενος?Μηπως να παω κατευθειαν σε 2η γενια να εχω το κεφαλι μου ησυχο?

Benutzername