Παίδες μια ερώτηση. Θα φτιάξω ένα pc με ryzen 5 2600x. Είναι καλύτερη αυτή η μητρική ή η b450 tomahawk;;; Δεν έχω σκοπό να κάνω oc κτλ τον επεξεργαστή.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Παίδες μια ερώτηση. Θα φτιάξω ένα pc με ryzen 5 2600x. Είναι καλύτερη αυτή η μητρική ή η b450 tomahawk;;; Δεν έχω σκοπό να κάνω oc κτλ τον επεξεργαστή.
1 Απάντηση
3 Σχόλια
Είχα σκοπό να παραγγείλω αυτόν φίλε μου μαζί με μια b450 ήx470 αλλά διάβασα πολλά άσχημα σχόλια στο φόρουμ της msi για τα καινούργια bios ,που δεν δούλευαν για πολλούς κ δεν θέλω να μπω κ εγώ σε αυτή την διαδικασία. Δεν είμαι γνώστης κ προτιμώ να έχω ήσυχο το κεφάλι μου.
Εγώ συνδίασα αυτή με 3600 και δεν είχα κανένα πρόβλημα να πω την αλήθεια. Και ένας φίλος την Aorus B450M με 3700 και επίσης δεν είχε θέμα. Απλώς χρειάζεται ένας bios update με έναν παλαιότερο επεξεργαστή. Βέβαια αν δεν θες να ασχοληθείς μπορείς να ζητήσεις απ'τον κατάστημα που θα πάρεις μητρική να στο κάνουν για 10-20 ευρώ. Αλλιώς μπορείς να περιμένεις λίγο και σε 1-2 βδομάδες θα αρχίσουν να βγαίνουν Β450 και Χ470 με τα καινούργια BIOS. Απλώς είναι αρκετά μεγάλη η διαφορά στις επιδόσεις, γι'αυτό "επιμένω". Βέβαια και ο 2600 είναι μια χαρά.
Καλησπερα,επειδη εχω παραγκειλει την συγκεκριμενη motherboard,ειμαι αναμεσα στο 2700x και τον 3600.Θα προτιμουσα τον 3600 αλλα φοβαμαι μην εχω θεματα με το bios και κλαιω τα λεφτα μου.Απ τη στιγμη που δεν υποστηριζει bios flashback, και δεν εχω καποιον παλιοτερο επεξεργαστη ειμαι καταδικασμενος?Μηπως να παω κατευθειαν σε 2η γενια να εχω το κεφαλι μου ησυχο?