Καλησπέρα σας !
Έχω έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο. Με την Carnaby Viso Blue δυναμώνει η τριχα ?? Διότι μου είπαν ότι λειτουργεί όπως το ξυράφι και δυναμώνει τον θυλακα καθώς καίει επιφανειακά μόνο την τρίχα
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Καλησπέρα σας !
Έχω έντονη τριχοφυΐα στο πρόσωπο. Με την Carnaby Viso Blue δυναμώνει η τριχα ?? Διότι μου είπαν ότι λειτουργεί όπως το ξυράφι και δυναμώνει τον θυλακα καθώς καίει επιφανειακά μόνο την τρίχα
1 Răspuns
Οι αποτριχωτικές κρέμες με τα χημικά τους συστατικά κάνουν την τρίχα δομικά ασταθή, το που θα σπάσει η τρίχα κάτω από το δέρμα διαφέρει σε κάθε περίπτωση. Με την Viso Blue οι θύλακες τις τρίχας δεν επηρεάζονται και συνεπώς δεν "δυναμώνει". Βέβαια οι τρίχες ξαναβγαίνουν πιο γρήγορα από ό,τι με την αποτρίχωση με κερί Carnaby η ταινίες Carnaby Viso Strips, αλλά πιο αργά από ό,τι με το ξύρισμα. Σε κάθε περίπτωση για άτομα με έντονη τριχοφυΐα συνιστούμε το ζεστό αποτριχωτικό κερί το οποίο προσφέρει ριζική αποτρίχωση αλλά και βοηθάει στην αποδυνάμωση των θυλάκων μέχρι και 20% σε ορισμένες περιπτώσεις. Η Carnaby Viso Blue προσφέρει μια γρήγορη και εύκολη εναλλακτική. Η επιλογή είναι δική σας!